Po mesačných "opletačkách" s predajcom v Nemecku mi poslali papiere a už si krásku nejaké 3 týždne užívam po slovenských cestách, stihol som dať spraviť základný servis, kontrolky zatiaľ nepreblikujú

minulý týždeň som bol za Kikim v BA, mi vravel že si si zobrala dovolenku a išla domovdenixka píše:dufulus, kedy ma prides pozriet? ;-)
No krasne je jak vsetky ostatne 159, onic viac, ani o nic menej.dufulus píše:minulý týždeň som bol za Kikim v BA, mi vravel že si si zobrala dovolenku a išla domovdenixka píše:dufulus, kedy ma prides pozriet? ;-)![]()
však prídem pozrieť keď budete hrať ten tenis![]()
inak veľmi krásne autíčko máš, nádhernémoje sa môže schovať
kejzi1 píše:denixka: Jedu od 11.8. na týden.Budu ubytovaný v Bešeňové a cestovat budu tak nějak po okolí,ale klidně mi do SZ hoď nějaké Tipy :-)
mudro hovoris, brutalne su vsetky, a este ked ich niekto lubi..... :-)Andy159sw píše:No krasne je jak vsetky ostatne 159, onic viac, ani o nic menej.dufulus píše:minulý týždeň som bol za Kikim v BA, mi vravel že si si zobrala dovolenku a išla domovdenixka píše:dufulus, kedy ma prides pozriet? ;-)![]()
však prídem pozrieť keď budete hrať ten tenis![]()
inak veľmi krásne autíčko máš, nádhernémoje sa môže schovať
krásne dvojičkydenixka píše:shitna fotka z mobilu, ale mile stretnutie - taka nahoda! :-)
xjohny píše:Nevěstin kočár připraven
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Jura146 a 4 hosti