Tyhle Sport sesle vidim poprve v manualuKubas píše:asi to měl nějaký cvok, prej dal ve 2009 nějakých 10.000E za opravu v Alfě a nechal si vyměnit i display klimatizace.... No, těžko věřit, ale je fakt že vypadá hodně solidně....

Tyhle Sport sesle vidim poprve v manualuKubas píše:asi to měl nějaký cvok, prej dal ve 2009 nějakých 10.000E za opravu v Alfě a nechal si vyměnit i display klimatizace.... No, těžko věřit, ale je fakt že vypadá hodně solidně....
Nechápu, při normálnim provozu to bude brát plus mínus podobně, největší rozdíl ve spotřebě je právě to město, venku dokáže jet V6 možná i levněji (vztaženo k rychlosti). V6 jsou navíc lépe vybavené a najdeš méně unavené kousky, když teda něco vůbec najdeš..ReznikCZ píše:Jinak V6 bych ani nechtěl, jako optimum se mi jeví 2.0 TS chci to zkombinovat na běžný ježdění a po centru stejně jezdím MHD...
Nevim jak s TS, to jsem nikdy neměl, ale při klidné jízdě s V6 za 8 pojedeš taky... Ale kdo by jezdil s V6 kloubouka že?ReznikCZ píše:TS se dá jezdit za 8 litrů z V6 za 11?
uvidíme, juniora si nechám a po další výplatě snad něco bude, nechci se unáhlit a pak litovat... Tenhle kus by sakra pěknej
Tenkrat si rikal ze neprodas... Neco se zmenilo?? Nevis jakej je rozdil 164 132KW a spider 141KW?? Jen vyfuk?Ladin 164V6 píše:Kdyby nekdo chtel, presne tenhle motor mam, tip-top s 69tkm...Jenom kdyby nevysla prihlaska na tolik penez
Asi nejak vzdavam moznost najit Spidera s kleklym motorem, a lezi mi to bez uzitku v garazi...crashta píše: Tenkrat si rikal ze neprodas... Neco se zmenilo?? Nevis jakej je rozdil 164 132KW a spider 141KW?? Jen vyfuk?
tak to je věta snů....coyote píše:A ženě se i líbí
No ještě bych pak asi potřeboval ten motor od TebeLadin 164V6 píše:Kdyz poresis Eko pres invalidu, tak to vyjde jen na dovozovou STK a znacky + doprava. To uz se da.
Mám skvělou ženuKubas píše: tak to je věta snů....Já jen doma čekám, až žena řekne že se jí líbí 164 nebo nedejbože 90
![]()
PS: čekám už třetí rok...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti