havárie AR 159
havárie AR 159
Měli jsme havárii AR 159, je to celé zepředu sražené, co s tím?
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V 150Ps
Re: havárie AR 159
možná by bylo řešením to opravit 

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
no to by asi bylo řešení, ale oprava bude dražší než než byla pořizovací cena....
fotky mám, ale jsou moc velké a ted se sem nevejdou
fotky mám, ale jsou moc velké a ted se sem nevejdou
- Milano75
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
fotky zmenši v programu malování
tak to prodej a kup jinou
tak to prodej a kup jinou
Alfa Romeo 75 3.0 V6 QV America
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa Romeo Alfetta GT 1,8 1975 + skelet 1981
Alfa Romoe 159 2,4JTDM SW TI
Alfa Romeo 75 2,0TS
kdo poradí co s tím?
nedá se někde sehnat bouraná 159 na zadek?
nedá se někde sehnat bouraná 159 na zadek?
a pak je přeřízneš a navaříš?
vyházet zničené díly a jestli není hnutá kastle, tak do Polska pro náhradní a jezdit...
není to nic extra, nějakej chladič, nárazník, plechy... máš airbagy venku?

vyházet zničené díly a jestli není hnutá kastle, tak do Polska pro náhradní a jezdit...
Naposledy upravil(a) Petr147 dne 31.7.2012, úte 21:43, celkem upraveno 1 x.
- Milano75
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
musíš to svěřit "garážníkovy" aby to nestálo majlant origo servis bude asi drahý
tady bys třeba sehnal díly
http://www.mates-auto.cz/detail/alfa-ro ... w-358.html
tady bys třeba sehnal díly
http://www.mates-auto.cz/detail/alfa-ro ... w-358.html
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa Romeo 75 2,0TS
Vždyť to snad nebude tak zlé, stačila by vrtačka, kladivo, sliny a kopec pásky
. Je nějáký špatný období... hned dvě nabořený AR159 za tak krátkou dobu
. Tohle snad ale nebude víc než jen nárazník, blatníky, kapota, možná chladič a nějáký drobnosti. Jinak kdybys chtěl rámeček na SPZ AAA Auto, tak ti ho klidně věnuju
.

airbagy jsou venku tři, u řidiče z volantu a kolenní, u spolujezdce jedenPetr147 píše:a pak je přeřízneš a navaříš?![]()
riprex píše:Vždyť to snad nebude tak zlé, stačila by vrtačka, kladivo, sliny a kopec pásky. Je nějáký špatný období... hned dvě nabořený AR159 za tak krátkou dobu
. Tohle snad ale nebude víc než jen nárazník, blatníky, kapota, možná chladič a nějáký drobnosti. Jinak kdybys chtěl rámeček na SPZ AAA Auto, tak ti ho klidně věnuju
.

Tak jestli jsou bagy venku, tak to bude škody v interiéru... Jak je na tom jinak? Funguje aspoň trochu?
- Milano75
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
hmm ty bagy problém jsou, to je už dosti nákladné, to by se mělo vyměnit vše včetně pásů
jiank když jí prodáš, tak se za měsíc bude někde pojízdná k prodeji a s min 100tis km natočeno méně
jiank když jí prodáš, tak se za měsíc bude někde pojízdná k prodeji a s min 100tis km natočeno méně

Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa Romeo 75 2,0TS
To určitě ano, ale jestli chce low cost opravu, alespoň prozatím, tak může zatím vyměnit jen to co je očividné a bagy se vymění potom. Jinak pásům by snad nic být nemělo ne?
tak to by měla jen 27tis....Milano75 píše:hmm ty bagy problém jsou, to je už dosti nákladné, to by se mělo vyměnit vše včetně pásů

A zrovna dneska mě v hradeckém Regiu říkali, že většina 159 co k nim jezdí, tak má na hodinách kolem 120tkm (moje taky
). Reálně těchto hodnot ale asi většina nedosahuje (moje má cca 270 000).
Jinak pro inspiraci:

Jinak pro inspiraci:

natočit to nešlo.... jinak zatím nevím, přijel jsem z cest a TOHLE MĚ DOMA ČEKALO, .....riprex píše:Tak jestli jsou bagy venku, tak to bude škody v interiéru... Jak je na tom jinak? Funguje aspoň trochu?
natočit to ani nepůjde, odpojila se automaticky nafta, mrkni do manualu, nekde je tam postup na odblokovani, ale v tomto stavu bych to nestartoval
Aha, no tak to teda musel bejt pěknej šok. Pokud je chlazení OK a zkontroluješ to alespoň pohledem, jestli není nic zásadního zničenýho, nejsou zpřetrhaný hadice atp, tak by to jít natočit mělo. Akorát teda určitě rozepla elektrika a přívod nafty. Co mě napadá, tak by se ten spínač měl nacházet na zemi u řidičovy sedačky (takový černý kolečko gumový - mělo by stačit to zatlačit zvrchu). Osobně si myslím, že tím, že to zkusí natočit, pokud tam pod kapotou nebude pohroma, to nezhorší a stejně něják musíš zjistit co všechno tomu je. Určitě si ale myslím, že tohle za opravu stojí určitě a divil bych se, kdyby to zapojení elektřiny a palivového systému to nefungovalo - alespoň z fotek to nevypadá vůbec zle, narozdíl od viewtopic.php?f=83&t=12206. Ikdyž z fotek se i tak těžko soudí. Jo kdyžtak kdybych ti mohl být užitečný (třeba diagnostikou - FESem), tak napiš jsem taky z HK.
Jestli by se dalo nějak zjistit co je vše v koudeli a co funguje, tak bych byl rád.... dík za jakoukoliv raduriprex píše:Aha, no tak to teda musel bejt pěknej šok. Pokud je chlazení OK a zkontroluješ to alespoň pohledem, jestli není nic zásadního zničenýho, nejsou zpřetrhaný hadice atp, tak by to jít natočit mělo. Akorát teda určitě rozepla elektrika a přívod nafty. Co mě napadá, tak by se ten spínač měl nacházet na zemi u řidičovy sedačky (takový černý kolečko gumový - mělo by stačit to zatlačit zvrchu). Osobně si myslím, že tím, že to zkusí natočit, pokud tam pod kapotou nebude pohroma, to nezhorší a stejně něják musíš zjistit co všechno tomu je. Určitě si ale myslím, že tohle za opravu stojí určitě a divil bych se, kdyby to zapojení elektřiny a palivového systému to nefungovalo - alespoň z fotek to nevypadá vůbec zle, narozdíl od viewtopic.php?f=83&t=12206. Ikdyž z fotek se i tak těžko soudí. Jo kdyžtak kdybych ti mohl být užitečný (třeba diagnostikou - FESem), tak napiš jsem taky z HK.
Poslal jsem ti SZ.
- Milano75
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
pásy by se měly po bouračce měnit, protože mohou při další bouračce prasknout, obzvlášt u aut s bagem, kde se ti před vystřelením ještě pás navine a přitiskne tě do sedačkyriprex píše:To určitě ano, ale jestli chce low cost opravu, alespoň prozatím, tak může zatím vyměnit jen to co je očividné a bagy se vymění potom. Jinak pásům by snad nic být nemělo ne?
máš to jako kurty u kamionu, ty nejdou taky používat do nekonečna
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa Romeo 75 2,0TS
- Hampice
- SemTuFurt
Hlavně budou v pásech vystřelený ty předpěťový patrony...
Jinak to vůbec nevypadá tak hrozně... Jestli se ti to nechce řešit, za pade jí vezmu:)
Jinak to vůbec nevypadá tak hrozně... Jestli se ti to nechce řešit, za pade jí vezmu:)
Alfa Romeo 164 QV (1992)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
řešit to chci, ale penízky nejsou, musím asi pomalu a postupně, nemám ale moc kontaktů...Hampice píše:Hlavně budou v pásech vystřelený ty předpěťový patrony...
a pás byl zapnutej jen jeden, řidič jel vpředu sám...