Odkud jsi?riprex píše:Díky za tip, hned jsem jim napsal. Co se týče S2, už jsem taky něco zaslechl, navíc jejich ceny nejsou tak lákavé. Maximálně bych jim potom odprodal to staré řízení. Spíš co mě štve, že všechna ta repasovaná řízení jsou ta původní, neinovovaná (před 2008), takže tam je docela šance aby se to zase po nějákejch pěti letech ozvalo. To už bych jim radši dal ve Fiatu těch dvacet klacků, ať tam dají nové.
Zastav se do toho TRUCKMOTORS... Cena kolem 8tis(výměnným způsobem) a dělají to přímo v Itálii a je na to plná záruka 2roky myslím. U S2group mají záruku 1rok a dám ruku do ohně, že to dělají v Polsku...Já mám od nich teda druhé řízení, protože s prvním jsem měl problémy(viz moje vlákno), ale s tím druhým absolutně žádný problém a to tam mám červenou...dělali mi to právě v tom turckmotoru(řízení od S2group protože v tucku jej neměli skladem a dodání cca 14dní a to jsem tak dlouho nemohl čekat, protože auto potřebuji každý den).riprex píše:Tak už pomalu začínám propadat zoufalství. Poláci neodpovídají, přihazovat se tam nedá, protože to mají omezené jen pro poláky. Asi mě nakonec nezbyde než koupit nové, protože u nás nikdo použité ani repas nemá, jedině S2, ale nejsem si jistej, jestli věřit zrovna jim. To už radši asi obětuju ty prachy a koupím nové.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 3 hosti