kazdy novejsi auto mas slozitejsi, ale nejdriv si o tech autech neco precti, mas tu mraky informaci... a pak prijdes na vec, ze nemas kupovat ramena z aukra

to uz som tu riesil. mal som to na diagnostike aj serviska sedi. viac to neriesim. nema to vyznam.Petr147 píše:jsi si těma km jistý?![]()
já měnil brzdy v 120tis, ramena v 160tis a ložiska nikdy
Problém byl v tom , že debil nechal otevřené okýnku když pršeloPetr147 píše:1. oprav si roztrhanou folii pod tapecem, pak ti do něj nepoteče voda
2. mates-auto.cz a nepiš mail, ale volej na telefon
mno ale to by sa ani netocil ventilator a nezasvietili dvere ne?skusim to zajtra este nastarotvat cez kable a ak ne, tak pondelok servisLiwika19 píše:mala som niečo podobne. a bol to blby kontakt na baterke. raz doliehal a raz nie. skús tam popozerat.
mne normálne sa rozsvietilo ked som otvorila dvere, central išiel, aj mi cvakalo v palubke a ručička tachaca vystrelila na 90 a hneď naspäť na 0 a tým to haslo. nenaštartovala. ale na druhy den akoby nič. čiže buď kontakt alebo ko baterka.Tibalt píše:mno ale to by sa ani netocil ventilator a nezasvietili dvere ne?skusim to zajtra este nastarotvat cez kable a ak ne, tak pondelok servisLiwika19 píše:mala som niečo podobne. a bol to blby kontakt na baterke. raz doliehal a raz nie. skús tam popozerat.![]()
chuda parkuje sama na parkovisku pri fitku. pozitivne je, ze na nej nikto neodide
tak super ze to bolo len ta baterkaTibalt píše:tak dnes doobeda pride mechanik s novou baterkou to vymenit ( Banner Power Bull ). Verim ze to bude ok. Dam vediet
update: bola to baterka! huraaa. som sa bal ze starter alebo nieco horsie.
skladam poklonu pred Vasimi diagnostickymi schopnostami =D> =D> casto je najjednoduchsie riesenie to spravne.
nejlepší je nová kulisa řadičky (ten kloub ve kterém drží řadící páka), promazat lanovody (kloub na převodovce) a vyměnit olej v převodovce - olej pouze co je v manualu Tutela... pak už to nemůže drhnout... osobně jsem měl vymačkanou kulisu a v teple se skoro nevracela, takže se rozebrela, vyčistila, namazala a bylo to tak o 50% lepší... nedávno jsem nechal dát novou a je to perfektnírsiky píše:Ahoj, koupil jsem si bazarovou 147 a jsem uplně nadšenej jen po drobných upravách v servisu zůstavají dva problémymám zatuhlou převodovku řadící páka se nevrací do neutrálu . nevěl by někdo poradit?
a při pomale jízdě cca 20-40km max při najetí na nerovnost je slišet pouze od pravého předního kola jakési cvaknutí přide mi to že je to vtu chvily kdy se jakoby zhopne tlupič ale v servisu mi dělaly test tlumičů a prý ok mám vyměněnou přední nápravu ale technik netuší co stim je když sem přijel na reklamaci auto zvedl řekl že je vše ok apak to cca 200-300 km jezdilo bez jakéhokoli zvuku a najednou se vše vrátilo a opakuje se to už po 2. nevěděl by někdo poradit?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti