cuhan píše:Pistol nosí kokoti

cuhan píše:Pistol nosí kokoti
Jo tak tohle bohužel dobře znám, jěště když sem měl Scorpio tak do mě takhle nacouval blbec s Chargerem.Petr147 píše:... ráno do mě málem nacouval borec v Octávce, co na semaforech zařadil zpátečku místo jedničky...
Nahodou nekdy jedu i 90..kdyz je to trosku z kopce...Kubas píše:já bohužel v autě jezdím víc a víc (mám náběh na 40-50tkm za rok....) a poslední dobou mě začínají dost obtěžovat eko jezdci, kteří i na rovných okreskách jezdí 80 tacho.... Nic proti nim, je to jejich věc, ale když jezdí doprotivky auta a člověk se za nima táhne dýl, tak je to na palici....
Bohužel s tím, jak se všechno zdražuje a lidi prostě nemaj prachy, se to asi bude zhoršovat.....
Aaano. Kruhac na Brnenske je opravdu lahudka. Zvlaste autoskoly pri zkouskach ho maji velmi radyFranik píše:v Hk hlavně co je super a není to snad nikde v CZ je kruhový objezd který je řízený semafory =D> jojo v předpisech je při výjezdu z kruhového objezdu ukazovat do prava přitom je tam šipka rovně a k tomu i odbočovací pruh, ale co když na semaforu svití červená rovně a ty musíš uprostřed kruháče zastavitpřitom pro jizdu po kruhovém objezdu platí že máš přednost před auty na kruhový objezd přijíždějící. Když se tam sejde víc aut odbočujících stejným směrem na červenou stojí všichni.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti