Ještě jednou díky Kubášovi za ochotu a Kleofášovi za předání.
Alfice stojí v garáži už víc jak 4 měsíce, na jízdu s ní se těším jak vegetarián na čočku. Snad už bude teď více času na zábavu a projedu se v blízké době.

s provedením toho dílu od classicalfy asi žádný problém,co? oni maj ty věci pěkný, co jsem tak zatím bral....
  s provedením toho dílu od classicalfy asi žádný problém,co? oni maj ty věci pěkný, co jsem tak zatím bral....

Jeste nekde sehnat cislici 168 aby clovek lidem trochu zamotal hlavu.
  Jeste nekde sehnat cislici 168 aby clovek lidem trochu zamotal hlavu.  
 Nastříkaly se řemeny a až bude pěkně, vyčistit brzdy. První projížďku s alficí mi však okořenila pokuta. Mezi Vaňkovkou a Zvonařkou jsem to otočil do druhého směru. Pecky vyjeli zamnou a zastavily mne až na Olomoucké. Hláška policajta mě však dostala:
  Nastříkaly se řemeny a až bude pěkně, vyčistit brzdy. První projížďku s alficí mi však okořenila pokuta. Mezi Vaňkovkou a Zvonařkou jsem to otočil do druhého směru. Pecky vyjeli zamnou a zastavily mne až na Olomoucké. Hláška policajta mě však dostala:
 Tady po nich ted jdou ve velkym stylu
  Tady po nich ted jdou ve velkym stylu

Je to možné???
 Je to možné???

Nadlo mne, že by tak klapka začala fungovat? Ano, opravdu začala fungovat. Je to normální? Pět let to nefunguje, pak začne?
 Nadlo mne, že by tak klapka začala fungovat? Ano, opravdu začala fungovat. Je to normální? Pět let to nefunguje, pak začne?  To se alfička musela za ten zimní spánek pěkně nudit, že si sama vychytala chybičky.
 To se alfička musela za ten zimní spánek pěkně nudit, že si sama vychytala chybičky.  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 3 hosti