montaz zadnych park.senzorov neoriginal
http://www.skorpioncar.sk/skorpioncar-e ... -4-senzory
kupil som ho za 15eur asi pred rokom tak mi stal v garazi a nastal cas ho namontovat
umiestnenie displeja – umiestnil som ho hore na spatne zrkadlo, kabel som tahal popod stropny tapacir do laveho stlpika, potom pod tesniacu gumu ku poistkovej skrine
- napojeny na srubu kostra
+ na kablik ku ovladaniu svetiel treba zmerat, cerveno –cierny
snimace – vrtak 22.5mm priemer ma by sucastou balenia
a snimac prava strana vzdialenost od b 44cm
d snimac lava strana vzdialenost od c 44cm
snimac b a c cca vzdialenot spz
vrtanie bez problemov kablik od snimaca a a d sa da bez problemov pretiahnut cez naraznik do vnutra vozidla, pri rezerve je je gumova krytka.
Kable od snimacov b a c treba poposuvat po penovej vystuzi v narazniku na koniec tam potom uchytit rukou a previest cez krytku pri rezerve
Pri snimaci c som najprv robil dieru do penovej vystuze , co sa ukazalo ako blbost lebo sa dal pekne popsuvat po nej na koniec
Snimace abcd napojit do modulu
A nakoniec zapojenie power kabla z modulu na svetlo spiatocky
Zacal som odmeranim kablov v konektore svetla , su tam tri kable , uz si presne napamatam , ale sivo ruzovy hruby je svetlo spiatocky - +kabel nacinoval som ho, tenky sivy –obyc.svetlo a posledny hruby kostra – cierny kabel , kable som potom tahal popod tapacir ,popri gumovymi prechodkami do kufra , kabel som nadpojil bol kratky to je asi vsetko, ukazuje presne
Fotky dodam ,