Příspěvek
od RV147 » 13.8.2012, pon 15:29
No asi tak. Já to víc než rok zvažoval a za tu dobu jsem se projel Mustangem, Camarem, Challengerem i Corvetou. První jsem vyřadil bohužel to Camaro, design OK, ale podvozek pravdu dost tvrdej a co bylo hlavní, připadal jsem si jak v rakvi. Černej interiér, zoufale malý boční okna a hlavu jsem měl až u stropu a neviděl ani dopředu. Prostě pro menší lidi. Mustang dokázal bejt v zatáčkách docela hravej a ta primitivní zadní náprava byla zábavná, ani stopa po nedotáčivosti. Ale s motorem 4.6V8-305 koní to nebyl žádnej drak, novej 5,0V8 je zatím cenově mimo a V6-305 je prakticky stejnej jako ten starší V8. Bohužel tragédií jsou brzdy a po dvou zabržděních ze 160 se nich hulí a slábne účinek. Pak už to bylo jen mezi Challengerem a Corvetou. Jednoho Challyho jsem si nechal utéct. Pro Corvettu hovoří to, že z ní lze udělat cabrio, je mnohem sportovnější (transaxle) a s těma 400 koněma to prostě díky hmotnosti jede líp. Pro Challyho větší komfort, sedačky vzadu, kufr. Prostě jsem tak nějak objížděl co je na trhu, protože při dnešním kurzu se to nevyplatí dovážet a tahle mi prostě padla do oka. Možná kdyby se naskytl bezvadnej Challenger, měl jsem ten.
Alfa Romeo 147-3dv. 1.9JTD16V-powered by Sarkan
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6