3M pastu asi pořídím. A k ní i nějakou mechanizaci. Přeci jen chce oživit celý lak.
Jinak jsem jí dneska holku schoval pod střechu. Má celkem důstojné a prostorné místo k odpočinku

. A na zimu jí přibudou další spolubydlící. Akorát jí mám celkem daleko, ale zase za to neplatím. A navíc jsem nějak zapoměl, že je poslední úterý v měsíci a prohodil jsem si směny. To proto abych ji stihl uklidit, dokud mi platí ty převozky. Takže mám noční a opět mi hospůdka uteče...
V autě jsem našel v přihrádce u zadního skla ještě origo lékárničku. Řekl bych, že byla součástí auta při jeho prodeji v autosalonu.
Také chci pořídit nějakou plachtu, aby byla trošku schovaná před denním světlem. Bohužel, jak je vidět jsou tam okna.
A jako poslední zatím aktuální věc chci vyřešit přihlášení. A protože jsem na to vzhledem k ekovýpalnému moc nepospíchal, tak se ptám: Nevíte jak dlouho platí evidenční kontrola? Na webu se názory různí. Někdo tvrdí že pokud se nemění majitel, takže sedí jméno na evidenční kontrole, tak to omezené není a někde že zas nějakých 10 dnů. Tak nevím...