Mysliš jako ten O kroužek...jo já ji taky kupoval v AF centru v Ově jsem ji objednával...220Kč.1kovi píše:tak už aj ja hlásim odpojené klapky..![]()
robota to nieje zlá... ide to celkom dobre![]()
môj problém bol že mi auto po nastartovani tak divne vibrovalo ako keby vynechával valec a na trojke otáčky cca 1500 mi šklbalo...
Teraz po naštartovaní auto nevibruje a zatial nešklbe,uvidíme ako to bude dalej.
PS: poviem vám vôľa na klapkách je celkom slušnáa pre istotu som dal von celé to tiahlo (motorček-klapka) skontrolovat sa klapky dajú aj z vrchu keby niečo.Problém nastal keď som to skladal,to tesnenie(gumička) čo je na rure od turba bola riadne natiahnuta a problém bol ju tam dostať.po asi 45min. bojovania som ju cvakol a skrátil. neviete či sa bude dať objednat??
Toto je už trochu zamotané. Zkusím to rozplést. Pokud jsi byl u Sarkana, tak předpokládám, že jste opravdu odpojovali swirl(vířivé) klaky, Sarkan tomu myslím rozumí dost dobře, ale nevím co znamená věta: "me prijde,ze oni se i pres to neotevrou,softwerove by meli byt na polohu otevreno,nebo i to muze delat binec". Pokud Sarkan umí otevřít klapky softwarově, tak paráda, ale nevím-nevím, to se mi nezdá, asi mu napíšu e-mail a zeptám se. Pokud jste je ale odpojili manuálně, tak nevím proč by se neměli otevřít, vždyď v jaké poloze je necháš v takové jsou tzn. odpojím táhlo a nechám v otevřené poloze viz obrázek na začátku vlákna. A to, že v otevřené poloze i zůstanou zajištíš aretací jak říká Braynshe. Nejjednoduší je natlačit zvrchu něco do toho plastového lůžka některé klapky jak jsou tyčkou spojeny (já tam vložil airsoftovou kuličku) a je to, už se to nehne.bobas píše:no,byl jsem vcera u sarkana a hazelo to nouzak, pokusil se je nechat otevrene,ale me prijde,ze oni se i pres to neotevrou,softwerove by meli byt na polohu otevreno,nebo i to muze delat binec,dokud se to neodpoji,spis mu jde o to,zda tema klapkama muze skakat tlak toho turba,nejlehci bude to rozebrat
Ahoj,cendler píše:Jinak pro ostatní mám ověřeno, že sání ze 156 je naprosto stejný jako u naší 159, jen stím rozdílem, že 156 nemá vířivé klapky
Edit : samozřejmě JTDm
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host