braynshe píše: To je ultrahumanismus kde s jistotou zafunguje přirozený výběr... bohužel, nebo bohudík právě v neprospěch takto smýšlejícího jedince.
http://www.novinky.cz/ekonomika/277424- ... diany.html
...tady zafungoval

braynshe píše: To je ultrahumanismus kde s jistotou zafunguje přirozený výběr... bohužel, nebo bohudík právě v neprospěch takto smýšlejícího jedince.
Tak tímhle bych to uzavřelKubas píše:Ale jak už to bývá, čím větší tele, tím víc si je jisté samo sebou....
Kubas píše:tak to je stejné jak kdybych napsal, že kdyby v každém civilním letadle seděli 4 frajeři se samopalama, tak by nedošlo k událostem 11.září....
To není to samé, střílet v letadle není nikdy dobrý nápad.Kubas píše:tak to je stejné jak kdybych napsal, že kdyby v každém civilním letadle seděli 4 frajeři se samopalama, tak by nedošlo k událostem 11.září....
A o tom to právě je.Limetkka píše:A co shrnou a zabřít tak, že kvér je věc každého, když na to má mozek![]()
Jenomže oni je běžně nosí, jenom o tom nemluvíroubrt37 píše:Proto si nepřeji, aby lidi u sebe běžně nosili střelné zbraně.
Naprosto souhlasím, každej, kdo si dovolí nosit u sebe legálně zbran je primitivní hovado, je přirozeně agresivní (k čemu by mu jinak taková pistole byla žejo), jitej si sám sebou a tím pádem nadřezenej nad ostatní untermanchen.roubrt37 píše:A o tom to právě je.Limetkka píše:A co shrnou a zabřít tak, že kvér je věc každého, když na to má mozek![]()
Jenom vlastnictví zbrojního průkazu z vás lepšího člověka neudělá.
Vím, o čem mluvímSám jsem vlastnil zbrojní průkaz skupiny C (na lovecké zbraně, bo v rodině máme několik kulovnic. brokovnic a malorážek, tak aby se nemuseli jednou odevzdat) a že by ty otázky byly složité si nemyslím, střelbu by zvládl každý, kdo jednou vystřelil růži na střelnici a zdravotní způsobilost potvrdí každý praktický lékař třeba i za bonboriéru
To řidičák byl složitější a všichni víme kolik hovad řidičák vlastní. Když k tomu má v šuplíku navíc pistolku, je po ptákách.
Co mě nejvíc utvrzuje v odporu k průkazu E , je to, jak místní jeho vlastníci vyjadřujou svoji nadřazenost, svoji aroganci, pohrdání lidmi jiného názorového smýšlení, či neskrývaný rasismus.
Proto si nepřeji, aby lidi u sebe běžně nosili střelné zbraně.
zapoměl jsi dodat........... a jmenuje se Haroushondzik píše:Když už flame, tak Petr zapomněl napsat že majitel legální zbraně je taky pravičák a asaociál a má poznávačku v kombinaci 4 stejných čísel. A na oknech folie!
zde. píše:Tak ono kdyby někdo na Utøye měl kvéra tak to taky mohlo dopadnout jinak. Ale evidentně je lepší spolehnout se na trénovanou policii.
roubrt37 píše:...
Tuto: vysvětli mi prosím, jaké důvody by mě měli přinutit, abych u sebe běžně nosil zbraň. A kam bych jí měl všude nosit. Tam kde mohu čekat přepadení? Na cestě z hospody domů? Při jízdě autem? Kdy jsou všichni (nevyjímaje mě) vystresovaní?
Pochopím všechny držitele ostatních zbrojních průkazů (sport, sběratelství, lovectví, zaměstnání),
ale nosit tu zbraň běžně se mi příčí a nemyslím, že člověk co tak činí je duševně v pořádku.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů