no musia dat poziadavku do talianska oni ju poslu a az potom ho diag pusti;-)Maxa píše:To neudělali bez té karty? Když ji stejně musi vystavit oni?
jurki888 píše:a preto sa alfa nekradne lebo sa neda nakodovat kuluc kde kade
BlackAlf píše:mě to přijde stejné, nenašel jsem, co je na tomto způsobu tak jedinečného... ale nejsem lakýrník :-)
Vpodstatě sis odpověděl sám, jak bys chtěl rozleštit něco co tam není, už jem to psal když jsme řešili to Tempo - rozleštíš do lesku tu horní vrstvu laku, ale ne hlubokej škrábanec do základu. Jinak když to budeš chtít mít pořádně, tak jedině stříknout celej díl a většinou se nesundává, jen se zakreje to, co nemá bejt stříknutý, protože konkrétně ten bok je přivařenej ke karoserii a sundat nejde. Myslím ale, že určitě na škrábance od klíčů nějákej postup vymyšlenej bejt musí, aby se nelakoval celej díl, protože je to docela obvyklej jev bohužel. Mě by napadlo možná tak akorát zkusit co nejvíc zamaskovat okolí škrábance, potom to stříknout jen tak, aby se vyplnil pokud možno jen ten škrábanec no a teprve potom to rozleštit. při blízkém pohledu to sice znát asi bude, ale když budeš jen stát u auta, tak by ani nemělo, ale je to jen moje teorie. Chce to najít zkušeného a levného lakýrníka, ale těch je stejně jako dobrých automechaniků máloacmilan píše:Este dotaz, jak presne sa da rozlestit barva ktora tam neni...
Vpodstatě sis odpověděl sám, jak bys chtěl rozleštit něco co tam není, už jem to psal když jsme řešili to Tempo - rozleštíš do lesku tu horní vrstvu laku, ale ne hlubokej škrábanec do základu. Jriprex píše:acmilan píše:Este dotaz, jak presne sa da rozlestit barva ktora tam neni...
Tak to druhe video vyzera jak tak vierohodne
Dik za info zkusim si nechat nacenit a uvidim.Žížal píše:Zkus si precist http://detailing.cz/viewtopic.php?f=22& ... =skrabanec
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 9 hostů