Tak muj problem jsem nalezl.. pri hledani me prekvapilo kolik lidi s fl 166 na ruznych zahranicnich forech ma ten samy problem.
U me byl problem se skriplym kabelem osvetleni v dverich za ridicem. Mou pakarnou pri davani tapce dohromady (asi pri oprave motorku v zamku) jsem skripnul plusovy kablik k madlu. Muj plusovy dratek vypadal jako slisovana peletka
Pokud by to nekomu pomohlo a resil by osvetleni interieru u FL 166, pak jsem postupoval nejdriv zbytecne vedecky a pak obecne, coz slavilo onen uspech.
Pokud vam nesviti cely okruh interieru (1x stropni vpredu, 2x c sloupek, 4x dvere osviceni zeme + osvetleni kufru, ktere ale neni navazano na casovy usek, zkratka sviti dokud je otevren kufr, nicmene vyuziva stejny uzel plusoveho kabelu), pak vzadu vpravo cerna komfort jednotka 60687650 spodni bile konektory, kde u jednoho na pozici 8 je plusovy cerveny kabel, ktery vede do uzlu, odkud je pak dale distribuovan na pluska jednotlivych svetel popsanych v zavorce viz vyse. Kdyz zmerite proud pak hledej problem v uzemeni.. pokud tam neni jdeme dal.. vedle/za komfort jednotkou jsou dva sloupce pojistek, a pod oznacenim pojistky F63 (pravo predposledni) se skryva napajeni komfort jednotky, mrkni na pojistku popripade promer (myslim ze je to bilo-zeleny kabel - pro jistotu odsroubuj a omrkni ze zadni strany barvu kabelu, kterou pak najdes u jednoho ze dvou bilych konektoru do komf.j.
Ja mel stesti, ze komf.j. je chytra a nepustila 8 cervenym kabelem proud do svetel interieru, protoze vedela ze je nekde zkrat. Jeste predtim nez jsem zacal odpojovat jednotlive dvere a prisel na dvere, ktere delaji problem, pokusil jsem se o pokus. Vzal jsem si kabel, dal na nej malou pojistku a natvrdaka pustil 12V do 8 cervenyho kabliku s ocekavanim zda se mi interier rozsviti.. byl jsem si jisty ze uzemeni funguje.. jediny co se mi rozsvicovalo byl kablik

) pak to bylo o spojeni vseho dohromady a zkouseni odpojovani dveri, ktere pro zacatek doporucuju udelat jako prvni!
U FL verze nehledejte relatka jako u stare 166, vse obsahuje komf.jednotka. Stejne tak je to s relatkem ovladani casu, coz jsem si myslel, ze by mohlo mit spojitost s mym problemem, ale ovladani casu tez zajistuje komf.j.
Kdyby nekdo v tom potreboval poradit, jelikoz pisu nesmyslne slozite, tak napiste SZ