Mozna by nebylo od veci zmenit jmeno fora. Nevim proc se to jmenuje "Alfisti.cz" kdyz takovy"Anti-VW.cz" by bylo mnohem vystiznejsi

hadXR píše:Koukam, ze jedno tema na nadavani na koncern VW, je tu evidentne malo, tak se zrodilo druhy.
Mozna by nebylo od veci zmenit jmeno fora. Nevim proc se to jmenuje "Alfisti.cz" kdyz takovy"Anti-VW.cz" by bylo mnohem vystiznejsi
Rozhodně bych to nenazýval nadáváním na koncern VW. Mj. i proto, že fanoušci Alf, Lancií a třeba i Fiatů se zásadně liší od zastánců VW a spol.hadXR píše:Koukam, ze jedno tema na nadavani na koncern VW, je tu evidentne malo, tak se zrodilo druhy.
ĎakujemRV147 píše: Liw: U Tebe obdivujou Tvou krásu a ne LupoOno moc holek se kterejma se dá bavit o autech není.
Moje řečKillFucker píše:.... ..tím,že mám alfu a jsem na ni hrdej, neznamená, že ostatní značky nebo lidi v nich jsou "s.ačky", dejte pokoj!
nepokecal by sis, ani kdyby to pořádali v HumpolciPetr147 píše:ale asi si tam moc nepokecáme
od maďarky jsem chtěl kdysi dálniční známku, ale pak jsem zjistil, že tam tam tu boudu má kvůli úplně jiným službámroubrt37 píše:nepokecal by sis, ani kdyby to pořádali v HumpolciPetr147 píše:ale asi si tam moc nepokecáme
že by už někteří začali dostávat rozum?kejzi1 píše: .... dokonce jsem nedávno koukal na VW klub,byl tam inzerát na 159 od Novitecu a všichni nad ní slintali.....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti