Pristi rok jedu zas a mozna bude i dalsi alfista, kamosovi se akce tuze libila a silha po alfe . .

Jen vyhozené zadní sesle kvuli pásům,poladěná geometrie a nové destičky s výfukem,a nová baterka:-).roubrt37 píše:Kubas: pochopil jsem to z tvého příspěvku správně, že jako začneš pořádně chlastat?
I když já jsem toho sám předvedl více večer, než na trati. Budu k tomu muset přistoupit příští rok více zodpovědně. Protože taková ztráta na Pivrnce, je ostudná. Jinak Pivrnče, klobouk dolů.
Dělal jsi ještě nějaké jiné přípravy (úpravy) na voze kromě těch sedaček? To, že jsi natankoval Kerosin je mi jasný.
Tak mohlo to být horšíVýsledky
Ani z jedné noci si nepamatuji vše,ale něco mi říká že tu druhou jsem vyváděl víc.il ciuffo píše:Taky chci poděkovat klukům za super sraz. Nejlepší na kterém jsem zatím kdy byl. Škoda, že jsem musel odjet už večer, ale aspoň noc z pátku na sobotu jsme si užiliMyslím že vydala za obě, co Zde a Boomere?
No, museli jsme te s Giorgiem parkrat odnest a zahodit az do pole, jak jsi byl s tim kverem hustej....Ani z jedné noci si nepamatuji vše,ale něco mi říká že tu druhou jsem vyváděl víc.
Co takhle udelat priste kategorii veteranu, nebo pri razeni do skupin zohlednit vek auta?Výsledky
Za ty zadní sedačky mě snad nikdo neukamenuje:-). Vzhledem k váhovému handikapu kterej sebou vozím furt:-):-):-). PS:příště vyndám i spolujezdcovu:-). Chtěl sem vyndat i rezervu,ale blokovaly se zadní kola,tak šla zase na svoje místo:-).hondzik píše:Pivrnec má jednoduchej recept:
TS 16v kterej má 300t na hrbu, žere Castrol, nemá zadní sicny, je odlehčenej v oblasti prahů a nosných částí, pokud vím odpojený ABS a pásy co neznaj kompromisy. Když se tyhle dílčí průsery a zázraky protřepají a namíchají, vznikne neuvěřitelná 156To se to pak vyhrává
Asi jo,sen sem si splnil:-):-):-).A.J.Michal píše:ja ze priste jedes s petasedmou
Je skvělej:-):-):-). Kámen,nůžky,papír Cup:-)Limetkka píše:Budeš muset, Venco, příště řádně zabojovat, abys obhájil putovní pohár
mura píše:Co takhle udelat priste kategorii veteranu, nebo pri razeni do skupin zohlednit vek auta?Výsledky
Ono toho s tricet let starym Spiderem asi moc nazazavodim proti jetedeckum, co maji 200 koni, nebo Pivrncovi po tom, co poladil zadni sedacky ;-)
Kubas take splnil ocekavani v konkurenci trilitru....
Jo bylo to zaplacené,aby se příští rok vrátil:-):-):-)RV147 píše:Tak Venca si pohár zasloužil. Jednak má s Alfama svatou trpělivost a jednak jich asi má nejvíc z těch co hráli Kámen- nůžky- papír cup. I když Crashta zase vyhrál 2x.
:-). To by šlo:-). Já snad dorazím 75kou a užiju si to...:-).crashta píše:Tak do pristiho roku mam co delat. Musim sehnat 3 auta (E,C,A). Ta 1,3, co mam u tebe v garazi by mohla bejt E, ne?
Jestli chces, kolego, hledat blbosti, zacni srovnavanim 75ky, ktera byla v osmdesatych letech technicky na vysi a Spiderem, u ktereho se toho od zacatku produkce v sedesatych letech prilis nezmenilo.
blbost pane kolego :-) vzhledem k časům které se dají zajíždět se 75 tkou která má 25 let bych toto vůbec neřešil.
2 roky zpět jsem vyhral se seriovym NORD 1.8 v 75 tce, letos nevyletět v prvním kole z trati a v druhém nedocházet benzín by ty časy byl bych také někde jinde ve výsledcích, a to to moje 75 2.0 TS má 270 tisíc najeto bez generálky, s převodovkou v pjerdeli a nespojkující spojkou :-)
Je to hlavně o článku mezi volantem a sedadlem.
Beztak:Ice píše: blbost pane kolego :-) vzhledem k časům které se dají zajíždět se 75 tkou která má 25 let bych toto vůbec neřešil.
...
Je to hlavně o článku mezi volantem a sedadlem.
Kubas píše:Příští rok budu motivovanější a třeba si aspoň před závodem dofoukám kola....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti