Já pojezdil Corvettu i na Masarykově okruhuKubas píše:...na rychlejším okruhu by Mito asi Corvettu neporazilo...
Jj,je třeba dbát na tradice,jelikož jsou v dnešní uspěchané době neprávem opomíjenyzde. píše:Forza jel na čtvrté místo protože říkal že je tak zvyklej
Co pamatuju, vzdycky jsem byl s 147 rychlejsi nez 156 , ale netroufnul bych si z toho na neco usuzovat. Kazdy z nas jel ten okruh naostro podruhe nebo potreti, takze je to dost na nahodu. Kdyby to bylo stylem deset treninkovych kol a dalsich deset ostrych, pricemz se pocita nejrychlejsi, pak by melo smysl tuto debatu vest.Radim píše:je to spíš o řidiči, koneckonců já kdysi s masse na ko brzdách dojel skoro poslední, bál jsme se to pustit :-)
ale co se týká 147 vs 156 GTA tak bych si tipnul, že 156 má sice pár kilo navíc, ale ve vyšších rychlostech a zatáčkách se chová vyváženěji, protože má lepší rozložení hmotnosti a delší zadní převis a tak mi to pořadí zas tak divné nepřijde. na sprintu by to bylo naopak, ale tam je to zas o zvládnutí startu..
dle celkove tabulky byl Forza Paty...zde. píše:Forza jel na čtvrté místo protože říkal že je tak zvyklej
Ale zas jsem tam celej pátek netrénovalcrashta píše: dle celkove tabulky byl Forza Paty...
Díky :-)Petan píše:zde... čoveče co ty tvoje Ronaly, ty se musí nechatbohůžel stejně jako já nemáš kartu tak to musím vychválit tady, sem ani nevěděl, že je máš...je to pecka
forza156 píše:Ale zas jsem tam celej pátek netrénovalcrashta píše: dle celkove tabulky byl Forza Paty...
U tebe to bylo díky rukám:-). Vodil si ji skvěle,až sem docela rád že si ji prodal.-). Nicméně podmínky měli všichni stejné,trénovat mohl každý od páteční 14.00 hodiny do zblbnutí...Kleofáš píše:Co pamatuju, vzdycky jsem byl s 147 rychlejsi nez 156 , ale netroufnul bych si z toho na neco usuzovat. Kazdy z nas jel ten okruh naostro podruhe nebo potreti, takze je to dost na nahodu. Kdyby to bylo stylem deset treninkovych kol a dalsich deset ostrych, pricemz se pocita nejrychlejsi, pak by melo smysl tuto debatu vest.Radim píše:je to spíš o řidiči, koneckonců já kdysi s masse na ko brzdách dojel skoro poslední, bál jsme se to pustit :-)
ale co se týká 147 vs 156 GTA tak bych si tipnul, že 156 má sice pár kilo navíc, ale ve vyšších rychlostech a zatáčkách se chová vyváženěji, protože má lepší rozložení hmotnosti a delší zadní převis a tak mi to pořadí zas tak divné nepřijde. na sprintu by to bylo naopak, ale tam je to zas o zvládnutí startu..
Pivrnec911 píše:Nicméně podmínky měli všichni stejné,trénovat mohl každý od páteční 14.00 hodiny do zblbnutí...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti