V MB bych se taky přidaltheli25 píše:Takže zatím je tedy odjezd naplánovaný přes NB směr MB a ČL. V MB se k nám přidá ReznikCZ.
V týdnu doladíme odjezdy:-)

V MB bych se taky přidaltheli25 píše:Takže zatím je tedy odjezd naplánovaný přes NB směr MB a ČL. V MB se k nám přidá ReznikCZ.
Pivrncovi se hlásí od pátku!!! takže tedy dva kusy:-)už sena vás těšímejakubSW píše:Ahoj, prosím všechny o potvrzení, který den s Vámi mám počítat. Vzhledem k tomu jakou máme úmrtnost tak potřebuji konkrétnější počty... Pátek Vám dám vědět podle počtu účastníků.
Díky J.
To víš že jo!Wide 155 píše:V MB bych se taky přidaltheli25 píše:Takže zatím je tedy odjezd naplánovaný přes NB směr MB a ČL. V MB se k nám přidá ReznikCZ.
Paráda,i my se těšíme:-).DIGA píše:Tak mi přijedeme v pátek,mám v plánu rovnou do Žitavy na nádraží k úzkokolejce.Proto prosím o info v kolik tam máme být.A zůstáváme samozřejmě až do neděle.A stejně jak Pivrncovi taktéž o dvou kusech.
A moc se těšíme![]()
D.
Jo,jo. Potvrzuji. So/Ne Georgio+Ivča+0,5mura píše:Dnes jsme se dohodli s Georgiem, že také přijedou na so/ne, takže to bude Georgio+Ivča+mrňous Jíra.
No to je fajn... rána z čista jasna?theli25 píše:Tak chlapi, dnes po probuzení horečka jak sviňa. Jakube bude stačit potvrdit mojí sobotní účast do pátku?
David
Jo na Kocoury se taky tesimPivrnec911 píše:Mam žízeň jako Pivrnec
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 0 hostů