zdravim chlapi,zkracoval jsem rad. paku a mam problem!Po zkraceni plastu(ma na starosti zpatecku) co je na te kovove tycce jsem zjistil,ze ta kovova tycka se pak rozsiruje.Nevite nekdo zda-li se da ta tenci cast vyndat z te sirsi?Pak bych zkratil tu silnejsi cast aa napasoval tam tu tenci cast!Prikladam foto pro lepsi pochopeni!!
Dekuji predem za pomoc!!
uprava(zkraceni)radici paky JTD
Re: uprava(zkraceni)radici paky JTD
tak se chlapi nakonec dilo podarilo!radicka zkracena,na te fotce je stara hlavice radici paky!Prijde tam vyrobena na zakazku!!pak dodam foto!zatim to vypada takhle(myslim,ze je to lepsi,nez dlouhatansky fofrklacek) 

Jak jses s tím teda popral nakonec? Už jsi s tim jel? Je to hodně znatelný rozdíl? Jezdim s rukou na leketce a jak na to koukám, nezlomil bych si na tom u řazení zápěstí? 

Alfa Romeo GT 1.9 JTD ROSSO
je to tam narazeny jako ta hlavice(tisicihran)!nejdriv jsem to chtel ubrousit,aby se mi tam ta plastova tycka vesla.tak jsem brousil,az jsem se probrousil k te tycce na ktere je hlavice.takze uplne zbytecna prace.nakonec jsem to urizl a tu tenci tycku do te sirsi normalne namlatil(drzel jsem ji pritom v sikovkach,abych si nezkurvil kulisu razeni)!a bylo hotovo! 
řadí se uplne normalne,zkratil jsem to o 4cm!!

řadí se uplne normalne,zkratil jsem to o 4cm!!
si jel flexou v autě jo?
oni byli k sobě přibodovaný?
A co ta manžeta? Budeš mít origo délku nebo nakonec kratší?

A co ta manžeta? Budeš mít origo délku nebo nakonec kratší?
Alfa Romeo GT 1.9 JTD ROSSO