bohužel. Až tak vychytané to nemá. Na aršíku vždy jen jedna barva. Kořová není k dispozici, pouze černá, šedá, stříbrná.perry69 píše:JÁ JÁ JÁ!!!![]()
Především děkuji za ochotu!
Takže bych rád jeden aršík v bíle, ale měl bych specialitku... Jak tam jsou ti hadi, nešli by udělat do takové tmavé černo kouřové? Nebo z transparentní kouřové. To by bylo vůbec nejpelší. Děkuji Děkuji!
natírání brzdičů + samolepky
Re: natírání brzdičů + samolepky
159
Je mi jasne, ze najednom archu by to nebylo, treba jeden normalni arsik a k tomu jenom prouzek tech 5ti hadu v cerne? To by problem byt nemusel byt ne?
Alfa Romeo GT 1.9 JTD ROSSO
Eda to objednává ze zahraničí, tak bych mu to moc nekomplikoval a byl rád, za to co je 

Alfa romeo 156 2,4 JTDm 129 Kw 2004
Mazda MX-5 NBfl 1.8 16V, 6kvalt + torsen - milášek na víkendy
Favorit GLXI solitaire 1.3 LPG 50 Kw 1994 ex
Felicia LXi 1,3 50 Kw 1998
Mazda MX-5 NBfl 1.8 16V, 6kvalt + torsen - milášek na víkendy
Favorit GLXI solitaire 1.3 LPG 50 Kw 1994 ex
Felicia LXi 1,3 50 Kw 1998
Díky Laďo. Byl by to problém. Aršíky jsou pouze jednobarevné. Fotky jsou někde na začátku tohoto vlákna. Pokud chceš hady v jiné barvě, je třeba koupit aršíky dva.
159
V pořádku, v pořádku. Já jen kdyby náhodou
Tak tedy jeden bílej bude stačit...

Alfa Romeo GT 1.9 JTD ROSSO
Sice ne na brzdiče, ale o jeden aršík stříbrných bych měl taky zájem. Chceš adresu do SZ nebo se potkáme na Andrláku?
ex Alfa Romeo 156 2.0 JTS SW, Distinctive /2004/
ex Mazda 323f 1.5i /1994/; ex Škoda Rapid 136 /1989/
ex Mazda 323f 1.5i /1994/; ex Škoda Rapid 136 /1989/
Takže dnes objednáno, zaplaceno. Jakmile budou doma, dám vědět a pošlete mi adresy.
159
1. perry 69
2. mydrett
Tak nálepky dnes dorazily, jedna sada je ještě volná. Posílám SZ
2. mydrett
Tak nálepky dnes dorazily, jedna sada je ještě volná. Posílám SZ
159
Byl jsem požádán zdejším členem o novou objednávku nálepek. Abych se nějak dostal do původní ceny (290,-) objednal jsem více sad. Takže pokud má někdo zájem, jsou 2 sady k dispozici 

159
- lada.blaha
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
U nás v copy centru sem si nechal vytisknout a vyřezat samolepky na svoje auto. Byl to arch cca 22×70cm. Pánovi sem vysvětlil situaci že bych potřeboval vyřezat celkem složitý nápis AR a prý není problém. Doma jsem udělal test zapalovačem a dopadl stejně jako u samolepek co mi tenkrát poslal cepppp a ty krásně drží na brzdiči doteď
Na ten arch se vejde cca 50ks a stál mě 125kč což je myslim bomba ;)

Alfa Romeo 166 3,0 V6
Fiat Seicento Sporting
Škoda 110R
Fiat Seicento Sporting
Škoda 110R
Ahoj,
právě jsem měnil zimní kola za letní, a tak jsem se rozhodl očistit a natřít brzdové třmeny.
Byly docela zašpiněný, tak to chce očistit malým železným kartáčkem a postříkat odmašťovačem.
Barvu jsem zvolil FOLIATEC - stříbrnou stratos. Výrobce doporučuje 2x nátěry po 15 min.
Musím uznat, že barva je opravdu kvalitní, drží do 300 °C a vypadá skvěle.
Mohu jen doporučit. Taky není špatný vzít šedou základovku a natřít rezivějící náboj kola, ale jen ty místa, který se nedotýkaj disku.
Díval jsem se na závěs kola a asi ho příště vezmu černou proti rezi, ale to až na podzim
Kdyby měl někdo radu čím natřít výfukové potrubí, budu vděčný.
Čaues.
právě jsem měnil zimní kola za letní, a tak jsem se rozhodl očistit a natřít brzdové třmeny.
Byly docela zašpiněný, tak to chce očistit malým železným kartáčkem a postříkat odmašťovačem.
Barvu jsem zvolil FOLIATEC - stříbrnou stratos. Výrobce doporučuje 2x nátěry po 15 min.
Musím uznat, že barva je opravdu kvalitní, drží do 300 °C a vypadá skvěle.
Mohu jen doporučit. Taky není špatný vzít šedou základovku a natřít rezivějící náboj kola, ale jen ty místa, který se nedotýkaj disku.
Díval jsem se na závěs kola a asi ho příště vezmu černou proti rezi, ale to až na podzim

Kdyby měl někdo radu čím natřít výfukové potrubí, budu vděčný.
Čaues.
Tak když už jsme u toho vejfuku--stačí kvalitní vypalovací šedočerná silikonová barva na pláty od kamen--vyzkoušeno i na svodový trubky od svodu do katu ..pokud někdo děláte kouřovod od krbu tímhle "patláním" víte, že snese rudej žár x cyklů, u kouřovodu vydrží bez odloupnutí nebo prostoupení oxidace povrchu několik let..po vypálení od opravdu vysoký teploty sice jde do světle šedý, ale funkci plní i tak -celkem znamenitě, zamezuje oxidaci slušně a nemá problém se stávající rzí--čili netřeba odrezovat, prostě to jen přetřít--první vrstvu naředit třeba benálem, aby se to dobře vpilo, opadávající strupy, hlavně u svárů vzít kartáčem a pak to surově natáhnout štětcem..zasychá to během hoďky, pak už to jen trochu zasmrdí zhruba úsek do katu, jak se to vypaluje..rok je klid--čili natřít štětkou a na STK to pochopěj tak, že místo toho rezavýho pahýlu máš novej vejfuk..používám léta..nedrobí se , neopadává..trochu vyšší cena...
BISIL THERMO do 700 stC-
-oproti žáruvzdorný barvě ve spray je štětec výhoda, zapracuje se to do povrchu místo jen poprašku a naředěný pořádně vpije /ty vejfuky tam jsou na štítku..taky../
Není to geniální, ale je to výhodný kvůli odstranění-spíš vypuštění -etapy zdlouhavýho a stejně vždycky nedokonalýho odrezování před ev. kvalitním žárovým nástřikem už jetýho vejfuku--to udělat dokonale u požitýho vejfuku je v podstatě passé..
Je to o pravidelnosti, ale to u kontroly podvozku a ještě pár dalších činností
snáším vcelku bez reptání..
BISIL THERMO do 700 stC-
-oproti žáruvzdorný barvě ve spray je štětec výhoda, zapracuje se to do povrchu místo jen poprašku a naředěný pořádně vpije /ty vejfuky tam jsou na štítku..taky../
Není to geniální, ale je to výhodný kvůli odstranění-spíš vypuštění -etapy zdlouhavýho a stejně vždycky nedokonalýho odrezování před ev. kvalitním žárovým nástřikem už jetýho vejfuku--to udělat dokonale u požitýho vejfuku je v podstatě passé..
Je to o pravidelnosti, ale to u kontroly podvozku a ještě pár dalších činností
snáším vcelku bez reptání..
Tak přesně tuhle barvu bisil thermo teď du patlat na kotouče.
Natíral sem tim stojanky na varné desce před dvěmi lety a je to jak komax když se to vypeče.
Natíral sem tim stojanky na varné desce před dvěmi lety a je to jak komax když se to vypeče.
Limo* s bussem (166 3.0)
Ex: 156TS
Nemáte prosím ještě někdo nálepky na brzdiče navíc? Kdyžtak díky za info!!! 

Alfa Romeo 156 2,4 JTDm (2005)
Co se týká výfuku, tak jsem barvy vzdal. Na mašině i na Alfě jsem výfuk nechal našopovat hliníkem. Vozím to do KROMY (http://www.kromabrno.cz/) a třeba našopování dílu s vlnovcem a toho, co následuje, stálo 333,- Kč. V ceně je i to, že si to předtím otryskají...
Alfa Romeo 159 SW 1750 TBi
Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS - ex.
Škoda Garde 1.3 MPi
Honda VFR 750 F
Ahoj,edas píše:bohužel. Až tak vychytané to nemá. Na aršíku vždy jen jedna barva. Kořová není k dispozici, pouze černá, šedá, stříbrná.perry69 píše:JÁ JÁ JÁ!!!![]()
Především děkuji za ochotu!
Takže bych rád jeden aršík v bíle, ale měl bych specialitku... Jak tam jsou ti hadi, nešli by udělat do takové tmavé černo kouřové? Nebo z transparentní kouřové. To by bylo vůbec nejpelší. Děkuji Děkuji!
měl bych zájem o dva aršíky v černé, až se bude zase objednávat.

1998' Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB
1980' Porsche 911 SC Targa
2002' Alfa Romeo 156 SW 2,4 JTD 110kW - byla, už není
1980' Porsche 911 SC Targa
2002' Alfa Romeo 156 SW 2,4 JTD 110kW - byla, už není
- krystof.br
- Nováček
Chystam se barvit trmeny tak se chci zeptat jestli mate nejaky tipy jak to udelat protoze se mi vazne nechce vypoustet brzdovka a cely brzdice oddelavat...
Alfa Romeo 155 1.7 Twin spark- moje první auto
Sundas ho z kotouče, přelepíš místa, kam se nemá dostat barva a stříkáš... Rovnou vyčisti kluzné plochy
- Vítek147ka
Čau, zbylo ti prosím ještě nějaká ta nálepka?edas píše:Tak už pouze poslední 1 sada
Alfa Romeo 147 1.6 TS 88kw r.v.2006
Alfa Romeo 156 1.8 TS 106kw r.v.2000
Alfa Romeo 156 1.8 TS 106kw r.v.2000
Potřebuji radu. Včera jsem kartáčem na flexe odrbal brzdy a stříkl jsem to WD40 proti rezavění. Když to později budu chtít natírat, čím dát dole to WD40? Napadlo mně opálit nad plynovým vařičem
ale je to asi číčovina. Nebo spíše ředidlo či technický benzín?

Když vidím Alfu, smekám svuj klobouk.
H. FORD
Tipo263 2.0 R4 83x90.5 L2H2 13´, Papamobil
Tipo936 3.0 V6 93×72.6 mm Super 99', Myš
Tipo834 3.0 V6 93×72.6 mm 93´, auto-mat
Ex: Tipo164 2.5 TD Super 98', Tipo834 2.0 VIS 93´, Tipo932 2.5 V6 SW fl 04'
H. FORD
Tipo263 2.0 R4 83x90.5 L2H2 13´, Papamobil
Tipo936 3.0 V6 93×72.6 mm Super 99', Myš
Tipo834 3.0 V6 93×72.6 mm 93´, auto-mat
Ex: Tipo164 2.5 TD Super 98', Tipo834 2.0 VIS 93´, Tipo932 2.5 V6 SW fl 04'
- Hampice
- SemTuFurt
Nejlíp funguje Loctite Cleaner 7063...
Alfa Romeo 164 QV (1992)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Čistič brzd, ředidla atd.. tam nic nezkazíš, tam stejně to pude časem dolů bo brzdovej prach je agresivní..
Limo* s bussem (166 3.0)