lakovani plastu-interier NOVE FOTO LAKOVANI PLASTU
Re: lakovani plastu-interier NOVE FOTO LAKOVANI PLASTU
krytku jsem musel trosku obrousit,jinak snad to chvilku vydrzi!a mlada bude jezdit v rukavicich!! 

- Dresik
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Ty plasty mam v hroznym stavu, asi to taky striknu, ale necham cernou. CIm jsi to pogumovani obrousil?
Alfa Romeo MiTO 1.6 JTDm
Alfa Romeo 75 1.6carb
Lancia Delta HPE HF16v Turbo
Lancia Delta HFIntegrale 8v
Lancia Beta 1300
Fiat Punto Cabrio
IVECO DAILY I odtahový speciál
Ex-156 GTA,JTDm,...
ITALMOTORI servis
Alfa Romeo 75 1.6carb
Lancia Delta HPE HF16v Turbo
Lancia Delta HFIntegrale 8v
Lancia Beta 1300
Fiat Punto Cabrio
IVECO DAILY I odtahový speciál
Ex-156 GTA,JTDm,...
ITALMOTORI servis
ahoj,mozna jak uz jsem psal,striknu tu krytku madla cerne,uvidim!jinak u te kliky,tam je to jasny,stribrna tam sedi jak prdel na hrnec!no a ovladani oken,to je asi vec vkusu!
jinak k tvemu dotazu:koupil jsem smirkovy papir 320,600,1000-bezne k sehnani,ale aby byly brousitelny za mokra!pak jsem vzal kybl a macel a brousil jako kreten
obrousil na plast(asi to jinak nejde)pak dal zaklad na plasty,lehce vzal 1000 smirkem,pak plnic(nekolik vrstev,pak zase zbrousit 1000 pod vodou.)dale barva(metla),nakonec lak-vse nekolik vrstev!Myslim,ze celkem slusny vysledek,rypal jsem do toho nehtem a drzi!!zapomnel jsem,ze jsem to odmastoval lihem,hned se odpari,nezanecha po sobe zadny zbytky!
jediny problem byl,ze po nastrikani zakl. na plasty na ty obrousene pogumovane plasty, mi to ten plast uplne zkurvilo,byly v tom takovy brazdy-jako praskliny,takze zase pak brousit,plnic nezakreje uplne vsechno!
vse delano sprejem motip!
jinak k tvemu dotazu:koupil jsem smirkovy papir 320,600,1000-bezne k sehnani,ale aby byly brousitelny za mokra!pak jsem vzal kybl a macel a brousil jako kreten

obrousil na plast(asi to jinak nejde)pak dal zaklad na plasty,lehce vzal 1000 smirkem,pak plnic(nekolik vrstev,pak zase zbrousit 1000 pod vodou.)dale barva(metla),nakonec lak-vse nekolik vrstev!Myslim,ze celkem slusny vysledek,rypal jsem do toho nehtem a drzi!!zapomnel jsem,ze jsem to odmastoval lihem,hned se odpari,nezanecha po sobe zadny zbytky!
jediny problem byl,ze po nastrikani zakl. na plasty na ty obrousene pogumovane plasty, mi to ten plast uplne zkurvilo,byly v tom takovy brazdy-jako praskliny,takze zase pak brousit,plnic nezakreje uplne vsechno!
vse delano sprejem motip!
mám být upřímnej? 

osobně bych to vzlat černým plasti dipem nebo černým lakem 

to je takový paradox, že ty nejlacinější části těch dveří máš nejvýraznější.... Nejbrutálnější je ta záslepka na madle
Na těch dveřích je víc pravé kůže než na celém Superbu Laurin & Klement a ty strhneš pozornost na záslepky..... 
Ale předělat to na černou nebude takový problém, teď už víš jak na to a nakonec i ty slepé uličky musí někdo objevit.....
(hlavně se vyhni jakýmkoliv pokusům s karbonem atd. prostě černý mat a hotovo)

Ale předělat to na černou nebude takový problém, teď už víš jak na to a nakonec i ty slepé uličky musí někdo objevit.....

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)

Alfa Romeo GT 1.9 JTD ROSSO
jak jsem jiz napsal,vse je vec vkusu!100 lidi-100 nazoru!Me ta krytka v tom madle zase tak brutal nepripada!Ono v realu je to trosku neco jineho!!
-
Pelaj.Jiri
šefíku .. to stojí u matese tvoje alfa? ty svítící plasty v interieru jsem poznal..
Jo stojí tam GT od roubičkaPelaj.Jiri píše:šefíku .. to stojí u matese tvoje alfa? ty svítící plasty v interieru jsem poznal..

GT 1300 Junior - 1968
GT 1300 Junior - 1969
Spider 2000 Veloce - 1977
Stelvio 2.0 Q4 Veloce 280hp - 2021
Giulietta Veloce - 2020
Giulia Super 2.2 JTDm
GT 1300 Junior - 1969
Spider 2000 Veloce - 1977
Stelvio 2.0 Q4 Veloce 280hp - 2021
Giulietta Veloce - 2020
Giulia Super 2.2 JTDm