Budu delat spojku, komplet ramena, oleje, rozvody, vymena sani za jine bez vyrivych klapek. Novy znak na kapotu a dalsi

)
) ( Snad to nebude mic složitýho......
( Snad to nebude mic složitýho......
 ) Můžeme to zkusit.....
) Můžeme to zkusit.....To tam diody dělají normálně, je tam nějaké napětí, přes které to kontroluje odpor žárovek a pak funguje stmívání... nebo nějak podobně...Jesna píše:No mě to nesvítilo ještě nikdy...ale teď když je dřív tma, tak jsem si to uvědomila :-P Bude asi problém v kabelu.....když jsme zkusili diodu napřímo, jen lehce problikávala.....rozebírat celý se nám to ale moc nechce.....
 problém je v mikro spínači v zámku, nastříkej do nej WD a za chvíli začne fungovat
 problém je v mikro spínači v zámku, nastříkej do nej WD a za chvíli začne fungovat ) Díky....zítra dám vědět :-P
) Díky....zítra dám vědět :-P

A jak dlouho cca světlo svítí po otevření kufru? A v jaký poloze? Resp.na co je která poloha vypínače? Díky....
 A jak dlouho cca světlo svítí po otevření kufru? A v jaký poloze? Resp.na co je která poloha vypínače? Díky....

Alfička si chrochtá, po zimě budou estetické věci a geometrie a výfuk zavařit mě ještě čeká
 Alfička si chrochtá, po zimě budou estetické věci a geometrie a výfuk zavařit mě ještě čeká Jen se pořád rozmýšlím jestli tam dát TRW nebo nějaké ty levnější Fasty
 Jen se pořád rozmýšlím jestli tam dát TRW nebo nějaké ty levnější Fasty 

injekční stříkačka naplněná olejem a dobře mířenou jehlou dokážou divyDresik píše:...ale trochu povrzavaji uz po 5t km
.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti