Jinak ano, tady se zdravi velice slusne. Jinak moji cervenou SW uz potkas v Ujezde u kamarada

JJ to je ona já první majitel (teda brácha) toho MiTa a teď má Independent v KlánovicíchDresik píše:Hele to je ten kluk - ma myslim nick neviditelny a nedavno prodaval Mito zlute. Jezdilo taky tady u nas s tim cernym hadem na kapote. A tohle je jeho novy kocar. Moc hezka
Jinak ano, tady se zdravi velice slusne. Jinak moji cervenou SW uz potkas v Ujezde u kamarada
 kdopak to byl ?
 kdopak to byl ?
 ) a pohotově odzdravila
 ) a pohotově odzdravila  , jak ji to pořád učím
 , jak ji to pořád učím 

to je hruza, kdo uz vsechno v tech autech jezdi

Joo tu jsem už párkrát zdravil,ale zdravit jsem mohl jakkoliv a majitel uplný ignorhand_ktm_AR píše:np nevim , ale jestli si uz nekdo vsimnul, tak v Ostrave jezdi uz delsi dobu 159 ka taxi, strirbna-zluta barva...

ale co se týká tak na Mělníku a okolí jezdí desítky Italů jenomže jedno modrý GT v tom sedí takovej macher kterýho bych uklidnil z tý diskotéky ten nezdraví pak sem tam nějaká 147,156F samá ženská jezdí tu 2 holčiny obě mají 147F a obě umí pozdravit. Pak tu máme pár starších jako 145,146 znám akorád jednoho kluka co zdraví ostatní jakože vůbec dokonce si musím zanadávat ani stará pana Kremla v oranžový 156tce nezdraví
 ale co se týká tak na Mělníku a okolí jezdí desítky Italů jenomže jedno modrý GT v tom sedí takovej macher kterýho bych uklidnil z tý diskotéky ten nezdraví pak sem tam nějaká 147,156F samá ženská jezdí tu 2 holčiny obě mají 147F a obě umí pozdravit. Pak tu máme pár starších jako 145,146 znám akorád jednoho kluka co zdraví ostatní jakože vůbec dokonce si musím zanadávat ani stará pana Kremla v oranžový 156tce nezdraví  ale nechme to být když alfu tak Praha nestalo se mi snad aby mě v praze nepozdravila alfa ale okolí to je humus jo je hezke stalo se mi že jeli asi 4 alfy za sebou a každá pozdravila
 ale nechme to být když alfu tak Praha nestalo se mi snad aby mě v praze nepozdravila alfa ale okolí to je humus jo je hezke stalo se mi že jeli asi 4 alfy za sebou a každá pozdravila  já osobně bych při prodeji tohoto vozu zdůrazňoval že Alfy se mezi sebou prostě zdraví.
 já osobně bych při prodeji tohoto vozu zdůrazňoval že Alfy se mezi sebou prostě zdraví.

Na těhle jsem kupoval 166, pak skončili u Venci Kameníka
  Na těhle jsem kupoval 166, pak skončili u Venci Kameníka

ale nikdo tam nezdraví
 ale nikdo tam nezdraví 
 příjemná honička po Zubří , akorát to na těch zimních plave jak mokrá hadra
  příjemná honička po Zubří , akorát to na těch zimních plave jak mokrá hadra   každopádně  díky za zpříjemnění večera
  každopádně  díky za zpříjemnění večera  
 takže niiic
  takže niiicUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host