POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM
Re: POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM
O důvod víc, proč bude dobré brát víc na nákupy drahou polovičku, aneb jak zaparkovat co nejblíž u vchodu
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/dopr ... 52816.html

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/dopr ... 52816.html
Alfa Romeo 147 - 1,9 JTD 85kW - r.v. 2001, R.I.P. 2025
Z toho je mi na blití....nejdřív vymysleli na západě vagóny pouze pro ženy a pak takováhle kokotina. Snad jim aspoň ty pruhy udělají dost široké......:-)
AR 166, 2,4 JTD, 2002 nero
AR 156, 2,4 JTD, 2001 nero
AR 166, 2,4 JTD, 2000 ruby ex
AR 166, 2.4jTD, 1999 argento ex
AR 155, 2.5TD VM, 1994 nero ex
AR Sprint, 1.5 Q.V., 1983 blu ex
- hondzik
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
zavedl bych pruhy s piktogramem "D" - debil
hodí se sem jediné- eurobuzny
hodí se sem jediné- eurobuzny
Alfa Romeo 75 TS
Alfa Romeo 155 V6 Engstler
Alfa Romeo 156 V6 Rosso Proteo
Alfa Romeo 155 V6 Engstler
Alfa Romeo 156 V6 Rosso Proteo
....já jim říkám SuperGayové, některým bude stačit to parkování pro ženy :-)
AR 166, 2,4 JTD, 2002 nero
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Hlavní je psát o Kuberovi jako o exotovi, přitom je to jediný člověk který není úplně mimo. Asi se poradim se speedym jak na to a půjdu je všechny zmlátit.
33
- Ladin 164V6
- SemTuFurt
"parkovací stání se sníženým rizikem přepadení." 

AR 164 3.0 24V Super 171kW Nero601 92' (Zombie - la machina arrogante)
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Hele chlapi--tohle není úplně blbý...vemte si klasik situaci u Tesca..110kilová matrona otevře dveře po zaparkování, když si od sousedního auta nechala 40cm volnýho prostoru, a po tom, co to "nešťastnmu osudem zvolenýmu chudákovi"obrala dveřma se jen ušklíbne..tak maj jezdit na nákup něčím normálním..když je tu málo místa..
Já bych to teda po zkušenostech na bocích GTV , který si občas žena vzala a nezaparkovala u Tesca až docela vzadu na prázdným místě..docela vychutnal...
Nedávno jsem slavil opravdu nádhernej úlovek..
V sobotu před polednem--naprosto prázdný parkoviště, buchta zastavila a synek asi 8 let to
"pořádně otevřel"...říkám..to už je snad úchylka ..proč se proboha ženská na mě lepíte na prázdným parkoišti..jste ňákej nervozní..ne ..říkám to teda jsem a mám se co držet..
Joo udělal bych jim to parkování i s kamerou , ostrahou, a pořádně široký a myslím že tak
95 % by tam začalo parkovat a já bych měl o 95 % záseků na autech míň..
Je zajímavý, že většina chlapů tohle neudělá, ale většině ženskejch to nepřijde nijak přehnaný..a moc přes..prostě si jen otevřela no..snad se toho tolik nestalo..
Já bych to teda po zkušenostech na bocích GTV , který si občas žena vzala a nezaparkovala u Tesca až docela vzadu na prázdným místě..docela vychutnal...
Nedávno jsem slavil opravdu nádhernej úlovek..
V sobotu před polednem--naprosto prázdný parkoviště, buchta zastavila a synek asi 8 let to
"pořádně otevřel"...říkám..to už je snad úchylka ..proč se proboha ženská na mě lepíte na prázdným parkoišti..jste ňákej nervozní..ne ..říkám to teda jsem a mám se co držet..

Joo udělal bych jim to parkování i s kamerou , ostrahou, a pořádně široký a myslím že tak
95 % by tam začalo parkovat a já bych měl o 95 % záseků na autech míň..
Je zajímavý, že většina chlapů tohle neudělá, ale většině ženskejch to nepřijde nijak přehnaný..a moc přes..prostě si jen otevřela no..snad se toho tolik nestalo..

vacsina zenskych sa pozera na auto ako na vec, ktora ma sluzit. a teda je jedno ako esteticky vypada a co tam po nejakom skrabanci, auto bude stale jazdit dalej aj napriek tomu. a jedoducho nechapu ze sa niekto o auto stara a ze prelakovenia auta nie je ako prelakovanie nechtov. proste sebecke myslenie bez prehodnotenia nasledkov a vzitia sa do "druhej koze". 

156 2.4 JTDm 20V 200ps...byvala policajtka v taliansku...
asi nikto z nas by to neopisal lepsie
preto tu svoju ucim ze auto nie je len nejaka vec a uci sa dobre 
edit: ale kolko x vidim pred barakom jak chlap vystupuju opatrne aby sa toho druheho auta ani nedotkol pripadne jemne oprie dvere ked je malo miesta a jeho zena?... pifff! pafff! a ide het

edit: ale kolko x vidim pred barakom jak chlap vystupuju opatrne aby sa toho druheho auta ani nedotkol pripadne jemne oprie dvere ked je malo miesta a jeho zena?... pifff! pafff! a ide het

166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
166 2.5 V6 rv.98(ženin presúvač)
ex:Spider 1.8 TS, 156 1.6 TS
166 2.5 V6 rv.98(ženin presúvač)
ex:Spider 1.8 TS, 156 1.6 TS
- Mydrett
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
nejhorší je, když to udělá ta tvoje na tvém autě!! 
to pak má význam to parkovací stání i pro chlapy

to pak má význam to parkovací stání i pro chlapy

Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V
"V6 is a mini ferrari" Jeremy Clarkson
"V6 is a mini ferrari" Jeremy Clarkson
- A.J.Michal
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
ja treba na alfu hledim jako na vec, co mi ma slouzit, takze par oderek vem to z parkoviste cert. Blato a prach v interieru je u me na dennim poradku, jen na srazy do trochu vysolicham 

Naposledy upravil(a) A.J.Michal dne 21.11.2012, stř 16:02, celkem upraveno 1 x.
Alfa Romeo Spider Graduate US 1986
Giulietta 2.0 TD
75 3.0 V6 QV RSR
75 2.4 TD
159 SW 2.4 JTDm 154kw Q4
Transporter T5 + autopřepravník 2600 Kg
Jawa 50/23 Mustang, Piaggio Ciao, Royal Enfield bullet 500
Giulietta 2.0 TD
75 3.0 V6 QV RSR
75 2.4 TD
159 SW 2.4 JTDm 154kw Q4
Transporter T5 + autopřepravník 2600 Kg
Jawa 50/23 Mustang, Piaggio Ciao, Royal Enfield bullet 500
tak v tom se teda dost lisimeA.J.Michal píše:ja treba na alfu hledim jako na vec, co mi ma slouzit, takze par oderek vem to z parkoviste cert. Blato a prachy v interieru je u me na dennim poradku, jen na srazy do trochu vysolicham

Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...
no to bych blil teda
http://www.lidovky.cz/petilete-holcicky ... n-auto_kim
http://www.lidovky.cz/petilete-holcicky ... n-auto_kim
Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...
-
MadMax007
Ad 1) souhlasímLiwika19 píše:vacsina zenskych sa pozera na auto ako na vec, ktora ma sluzit. a teda je jedno ako esteticky vypada a co tam po nejakom skrabanci, auto bude stale jazdit dalej aj napriek tomu.

Já sice beru každé auto jako věc ale oděrky na parkovišti mě pěkně serou,nehledě nato jestli to je alfa nebo cokoliv jiného 

Volvo S60R 2.5T AWD 255kw 500Nm +3"downpipe
Toyota celica T20 1.8i 85kw
Smart Fortwo 0.8cdi 30kw
Toyota celica T20 1.8i 85kw
Smart Fortwo 0.8cdi 30kw
Mad: napisala som vacsina a jasne ze sa najdu aj svetle vynimky. vsak medzi ne patrim
ono ide asi o to, vazit si nieco co mas. aspon ja som na tom tak, ze si vazim veci ktore su moje a cim su drahsie, tym si ich vazim viac a teda urcitym sposobom sanujem. a auto je kategoria sama o sebe
tak ako som mala rada svojho psa mam rada aj svoje auto. a pokial sa on budem starat, tak dufam ze mi bude sluzit co najdlhsie. a otvaranie dveri na plne pecky na parkovisku znaci neuctu k svojmu vlastnemu majetku a duplom k majetku cudzej osoby.

156 2.4 JTDm 20V 200ps...byvala policajtka v taliansku...
Taky jsem přemýšlel, jestli mít na autě hnusný lišty, nebo ne.
Po roce a půl parkování na sídlišti v KH přemejšlim, jestli už má cenu nechat dveře přelakovat komplet nebo ještě chvilku počkat.
Po roce a půl parkování na sídlišti v KH přemejšlim, jestli už má cenu nechat dveře přelakovat komplet nebo ještě chvilku počkat.

Alfa Romeo 147 - 1,9 JTD 85kW - r.v. 2001, R.I.P. 2025
- coyote
- SemTuFurt
To já si tu svou vychoval tak, že je na auto háklivá pomalu víc než já. Ta někoho načapat jen s dveřma opřenejma o naše auto, tak se budou dít věci
.

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2002 ex.
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
ono to je všechno relativní, podle úhlu pohledu, jj, ženský neřeší nějaký ten ťukanec či škrábanec, takové ženské vůbec, ale vůbec nepřeju, aby se ji to nějak vrátilo v něčem, na čem si zase ženský zakládaj...
jeden takový teoretický příběh...
taková ženská si veme auto, aby dokázala světu jak je dokonale emancipovaná, a že může mít k technice rádoby dobrý vztah, zajede si sama na nákup, aby se manžílek mohl v klidu koukat na TV a nenudil se na nákupech... a i když zrovna za nový další ťukanec přímo nemůže, protože kdo by se vláčil s plnýma taškama přes celé parkoviště....
tak taková manželka může mít i šikulu manžílka, který mezi tím, kdy jeho polovička ho šetří nakupování, on ji taky nějak ušetří domácích prací....
hodí do pračky totál zaolejované montérky, ve kterých ležel na špinavé zemi pod autem...
nic netušící manželka si pak v zápalu stíhání domácích prací (protože se zdržela na nákupech) rychle nahází bílé prádlo do pračky, k tomu i nějaké oblíbené kousky...
jeden takový teoretický příběh...
taková ženská si veme auto, aby dokázala světu jak je dokonale emancipovaná, a že může mít k technice rádoby dobrý vztah, zajede si sama na nákup, aby se manžílek mohl v klidu koukat na TV a nenudil se na nákupech... a i když zrovna za nový další ťukanec přímo nemůže, protože kdo by se vláčil s plnýma taškama přes celé parkoviště....
tak taková manželka může mít i šikulu manžílka, který mezi tím, kdy jeho polovička ho šetří nakupování, on ji taky nějak ušetří domácích prací....
hodí do pračky totál zaolejované montérky, ve kterých ležel na špinavé zemi pod autem...
nic netušící manželka si pak v zápalu stíhání domácích prací (protože se zdržela na nákupech) rychle nahází bílé prádlo do pračky, k tomu i nějaké oblíbené kousky...
AR 156 1.8 TS 16V r.v 2000 LPG
ex AR 156 SW 2,0 TS 16V r.v.2000 LPG
ex AR 156 SW 2,0 TS 16V r.v.2000 LPG
..příroda efektivně řeší /možná záměrně vytváří--zatím to ještě nemám dochytaný :-) /"třídy problémů "tak, že rovnoměrně podělí vlohy mezi "různý skupiny"."účastníků zájezdu."..
..Je v tom zlomek škodolibosti-to si člověk říká na začátku, že je to v podstatě geniální zjišťuje až tak v druhý půlce zápasu...
Na začátku si člověk logicky myslí, že ta druhá skupina je jen jiné pohaví stejného druhu, později s údivem zjišťuje že se jedná spíš o jiné pohlaví v podstatě dost odlišného druhu bytostí
.a.to není chyba, to je dobře.. protože zaujímat současně dvě různý , narosto diametrálně odlišný nebo minimálně protichůdný stanoviska nemůžou totiž jedineci podobného typu smýšlení.
.cíle proč jsme tady se asi v podstatě různí..
Přitom ta "dynamická rovnováha plná napětí " kde výsledek je spíš součtový vektor než volba A nebo B dokáže efektivně řešit věci, na který jedinec jako takový není dostatečně komplexně vybaven.
Svět podle A nebo svět podle B je prostě pitomost..
.. to hemžení plný "skvělých trapasů, přehmatů, a komediálních scén " na téma --jak ona tohle může a jak on tohle může ..--. to je právě ta hravost Přírody"..která z toho "děje" dělá v podstatě nekončící adrenalin.v každý denní maličkosti .až do poslední minuty ..A jen proto, že tu ty "neuvěřitelný stvoření" jsou si můžeš takhle krásně zakroutit hlavou nad nějakým ťukanečkem , nikdy se nepřestaneš divit a nestihneš se taky nudit-, o to se už dozajista postaraj "
..Je v tom zlomek škodolibosti-to si člověk říká na začátku, že je to v podstatě geniální zjišťuje až tak v druhý půlce zápasu...
Na začátku si člověk logicky myslí, že ta druhá skupina je jen jiné pohaví stejného druhu, později s údivem zjišťuje že se jedná spíš o jiné pohlaví v podstatě dost odlišného druhu bytostí
.a.to není chyba, to je dobře.. protože zaujímat současně dvě různý , narosto diametrálně odlišný nebo minimálně protichůdný stanoviska nemůžou totiž jedineci podobného typu smýšlení.
.cíle proč jsme tady se asi v podstatě různí..

Přitom ta "dynamická rovnováha plná napětí " kde výsledek je spíš součtový vektor než volba A nebo B dokáže efektivně řešit věci, na který jedinec jako takový není dostatečně komplexně vybaven.

Svět podle A nebo svět podle B je prostě pitomost..
.. to hemžení plný "skvělých trapasů, přehmatů, a komediálních scén " na téma --jak ona tohle může a jak on tohle může ..--. to je právě ta hravost Přírody"..která z toho "děje" dělá v podstatě nekončící adrenalin.v každý denní maličkosti .až do poslední minuty ..A jen proto, že tu ty "neuvěřitelný stvoření" jsou si můžeš takhle krásně zakroutit hlavou nad nějakým ťukanečkem , nikdy se nepřestaneš divit a nestihneš se taky nudit-, o to se už dozajista postaraj "

Naposledy upravil(a) HonzaR dne 22.11.2012, čtv 01:52, celkem upraveno 2 x.
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
ťukaneček...vorvala mi Tristary, který jsem nechal fungl repasovat. "Ani jsem si toho nevšimla"
aale tohle musí probudit všechny:¨
To si jdu tahle po poledni z tréninku znojemským centrem a chystáme se tu humusáckou letní dřinu spláchnout dvěma budvárkama ve sportbaru. když tu sms... "škrábla jsem trochu auto" . (byla to rok stará ochcávka, přesto jsem to nijak neřešil) vypiju dvě pivka (první a poslední
) a razím dom. No, na parkovišti vidím, že se nejednalo o nějaký "ťukanec". rýha a promáčklý plech po celé straně spolujezdce. zadní dveře nejdou otevřít a střední sloupek je ohnutý dozadu. Jak se to stalo? Prostě manželka jela s tehdy půlroční dcerkou po silnici a kde nic tu nic, se zčistajasna objevila zaparkovaná Avie. No vydala se jí moje choť objeti. No, nezdařilo se, zachytila o nějakou tyč, nebo co a rvala to dál co to dá. další.... místo aby zastavila a zkontrolovala, co se vlastně stalo, šlápla na gazový pedál a frčela si to domů. Pointa?ˇ
ochcávka byla havarijně pojištěná takže pojišťovna vyplázla 75 tisíc za opravu auta. Jak je to možné? Naštěstí se mnou policajti ve Znojmě sepsali protokol o nehodě se čtyřhodinovým zpožděním.
Ženská auto nevnímá jako chlap. Jsou vyjímky: Delfín,Liwika, Junková
, ale prostě to necítí. Blbý je, že to necítí ani leckteří chlapi.

aale tohle musí probudit všechny:¨
To si jdu tahle po poledni z tréninku znojemským centrem a chystáme se tu humusáckou letní dřinu spláchnout dvěma budvárkama ve sportbaru. když tu sms... "škrábla jsem trochu auto" . (byla to rok stará ochcávka, přesto jsem to nijak neřešil) vypiju dvě pivka (první a poslední

ochcávka byla havarijně pojištěná takže pojišťovna vyplázla 75 tisíc za opravu auta. Jak je to možné? Naštěstí se mnou policajti ve Znojmě sepsali protokol o nehodě se čtyřhodinovým zpožděním.
Ženská auto nevnímá jako chlap. Jsou vyjímky: Delfín,Liwika, Junková

AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou