Naše Alfy - 6.kolo (27.6-4.7)
- coyote
- SemTuFurt
Kritika
Pánové, myslím že to s tou kritikou občas přeháníte. To že má někdo na kufru nápis a na volantu fusak (mimochodem jsou i lidé, kteří prostě nesnesou materiál, ze kterého je volant vyroben), popřípadě originální AR křídlo neznamená, že se hned jedná o špatného alfistu 

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2002 ex.
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
Hlasování si ještě rozmyslím, ale musím uvést na pravou míru informaci z Franikova profilu o zadních klikách na 156. Nikdy nikdo netvrdil, že by alfa použila u 156 jako první kliky ve sloupcích. Ale jako první dala do sloupků kliky zadních dveří, čímž dodala sedanu vizáž coupé. V době, kdy vyjela 156, už dávno měly kliky předních dveří ve sloupcích koncernová Lancia Y nebo Fiat Coupé, takže vedení AR by mohlo těžko vypustit takovou ptákovinu. Honda to ale ráda uvádí na pravou míru s tím, že první kliky ve sloupcích mělo NSX, ale to je taky pěkná ptákovina, protože je měla některá Ferrari už od konce 70. let, i když to nebyl přesně ten samý mechanismus jako u NSX. Takže Itálie zase vítězí 

Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
Re: Kritika
To není kritika ale když se mám rozhodovat mezi čtyřma Alfama které jsou všechny hezké tak se rozhoduji dle mého vkusu jináč mi je úplně jedno co si kdo dá na svoji Alfu.coyote píše:Pánové, myslím že to s tou kritikou občas přeháníte. To že má někdo na kufru nápis a na volantu fusak (mimochodem jsou i lidé, kteří prostě nesnesou materiál, ze kterého je volant vyroben), popřípadě originální AR křídlo neznamená, že se hned jedná o špatného alfistu

Volvo S60R 2.5T AWD 255kw 500Nm +3"downpipe
Toyota celica T20 1.8i 85kw
Smart Fortwo 0.8cdi 30kw
Toyota celica T20 1.8i 85kw
Smart Fortwo 0.8cdi 30kw
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Přesně.. Rozhodujeme se tu mezi auty, která jsou vesměs stejná. Takže když mám vedle sebe 156 2.0 T.S. a 156 2.0 T.S. musím se rozhodnout, chtě nechtě jen na základě toho, co dotyčný s autem provedl sám v garáži.Nikdo tu nikoho nenapadá a to je dobřecuhan píše:To není kritika ale když se mám rozhodovat mezi čtyřma Alfama které jsou všechny hezké tak se rozhoduji dle mého vkusu jináč mi je úplně jedno co si kdo dá na svoji Alfu.coyote píše:Pánové, myslím že to s tou kritikou občas přeháníte. To že má někdo na kufru nápis a na volantu fusak (mimochodem jsou i lidé, kteří prostě nesnesou materiál, ze kterého je volant vyroben), popřípadě originální AR křídlo neznamená, že se hned jedná o špatného alfistu
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
Bohuzel tady z toho nekteri delaji soutez ne o nejhezci a nejlepsi Alfu webu, ale o soutez v loajalite a ochote kamaradu z jinych webu... 

Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
OT pro ty, kdož už v minulém kole nepostoupili: nesmutněte. vypadá to asi tak, že byť mají soupeři sebevětší tuctovku, hlavně když jsou z Moravy a nejlépe ještě regnutí na squadře. to pak porazí i 8C competizione (kdyby tu byla) bo ji určitě bude mít nějaký pražák [-o<
Alfetta GTV 2.0 L
156 2.5 V6 ("baby GTA" projekt pro syna)
156 2.5 V6 ("baby GTA" projekt pro syna)
souhlasimHarous píše:Bohuzel tady z toho nekteri delaji soutez ne o nejhezci a nejlepsi Alfu webu, ale o soutez v loajalite a ochote kamaradu z jinych webu...
2° Coppa Alfa Romeo 31.5.-1.6.2025
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
tak ja to hodim na HKfree a zahalsuje celej Hradec Kralove a okoli do 20 km
....ale co auticko mam v supleti tak co bych hlasoval...
ne ,ale vazne....tady snad nejde o to aby jste vyhravali timto zpusobem ne? je to soutez o nejhezci alfu webu WWW.CUORESPORTIVO.NET a ne o nejvetsi pocet loajalnich kamaradu na ceskem a slovenskem internetu, Jjak psal Raddik...

ne ,ale vazne....tady snad nejde o to aby jste vyhravali timto zpusobem ne? je to soutez o nejhezci alfu webu WWW.CUORESPORTIVO.NET a ne o nejvetsi pocet loajalnich kamaradu na ceskem a slovenskem internetu, Jjak psal Raddik...
Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...
Já ty dotyčný znám moc dobře.Harous píše:Bohuzel tady z toho nekteri delaji soutez ne o nejhezci a nejlepsi Alfu webu, ale o soutez v loajalite a ochote kamaradu z jinych webu...
MYCÁK-je nejhorší vyvrhel z Brna a už s ním někteří ani nechtějí bydlet na srazech v chatce.
BALANTA-Imrvére nadranej a dělá věci na veřejnosti,který snad ani nejsou lidský.

+++No sound,no fun+++
- Balanta
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
forza156 píše:Já ty dotyčný znám moc dobře.Harous píše:Bohuzel tady z toho nekteri delaji soutez ne o nejhezci a nejlepsi Alfu webu, ale o soutez v loajalite a ochote kamaradu z jinych webu...
MYCÁK-je nejhorší vyvrhel z Brna a už s ním někteří ani nechtějí bydlet na srazech v chatce.
BALANTA-Imrvére nadranej a dělá věci na veřejnosti,který snad ani nejsou lidský.
![]()
![]()

Alfa Romeo Stelvio 2.9 QV
www.cyklobarbecva.cz
www.cyklobarbecva.cz
- Balanta
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
zrušit hlasování mojí alfy!!!

=D> =D>

Alfa Romeo Stelvio 2.9 QV
www.cyklobarbecva.cz
www.cyklobarbecva.cz
Re: zrušit hlasování mojí alfy!!!
Podle mě (a předpokládám že i podle ostatních, co se ozvali) je férové, když v hlasování zůstaneš a necháš to na svobodném rozhodnutí každého hlasujícího podle jeho sympatií k autu, nikoliv podle sympatií k tobě, místu bydliště, nějakému webu nebo třeba světonázoru. Věřím, že jsi rozumný člověk, takže jistě pochopíš, že kluky, kteří kvůli vyprošené podpoře na squadře nepostoupí, i když by jinak mohli, to asi docela mrzí. Klidně to může dopadnout tak, že ve finále skončíš ty a mycTD, otázka je, jestli by tě takové vítězství těšilo. Já jsem doteď byl přesvědčený, že smyslem téhle soutěže je se pobavit a případně mít pocit, že se moje auto někomu líbí, a ne si udělat radost tím, že jsem někoho "přechcal". Ať tak nebo tak, nemyslím, že máš jediný důvod se urazit a chtít vyřazení ze soutěže.Balanta píše: já se hádat nebudu a ani nechci, nemám to za potřebí, tak mě vyřaďte s hlasování, ať je to férové podle Vás!
=D> =D>
Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
Re: zrušit hlasování mojí alfy!!!
Podle mě to zbytečně zveličujete. Všichni určitě nehlasovali jen kvůli místu bydliště, ale taky proto, že se jim to auto taky třeba líbí.Kleofáš píše:Podle mě (a předpokládám že i podle ostatních, co se ozvali) je férové, když v hlasování zůstaneš a necháš to na svobodném rozhodnutí každého hlasujícího podle jeho sympatií k autu, nikoliv podle sympatií k tobě, místu bydliště, nějakému webu nebo třeba světonázoru. Věřím, že jsi rozumný člověk, takže jistě pochopíš, že kluky, kteří kvůli vyprošené podpoře na squadře nepostoupí, i když by jinak mohli, to asi docela mrzí. Klidně to může dopadnout tak, že ve finále skončíš ty a mycTD, otázka je, jestli by tě takové vítězství těšilo. Já jsem doteď byl přesvědčený, že smyslem téhle soutěže je se pobavit a případně mít pocit, že se moje auto někomu líbí, a ne si udělat radost tím, že jsem někoho "přechcal". Ať tak nebo tak, nemyslím, že máš jediný důvod se urazit a chtít vyřazení ze soutěže.Balanta píše: já se hádat nebudu a ani nechci, nemám to za potřebí, tak mě vyřaďte s hlasování, ať je to férové podle Vás!
=D> =D>
Alfa Romeo 146 1.6TS