Cvakani motoru
-
Petr147selespeed
Cvakani motoru
Čau nebite co by mohlo delat tento zvuk co je na videu
Naposledy upravil(a) Petr147selespeed dne 19.12.2012, stř 20:58, celkem upraveno 1 x.
-
Petr147selespeed
Re: Cvakani motoru
http://www.youtube.com/watch?nomobile=1&v=wEc_HVKuors
Ja jsem to vkladal na ipadu to bude tim
Ja jsem to vkladal na ipadu to bude tim
-
Petr147selespeed
Nikdo nic vubec nevim co to je 

Pro začátek jakej to je motor? Klasický "klepot" variátoru zní trošku jinak. Tohle může být hluk od někteřé z kladek.
http://www.youtube.com/watch?v=pQYhaJjvwmg
http://www.youtube.com/watch?v=pQYhaJjvwmg
Limo* s bussem (166 3.0)
Ex: 156TS
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Normální zvuk twinsparku.
Dovolím si podotknout, že nahrávání pobných videí na net se nic nevyřeší. Už to tu bylo na foru víckrát.
Pokud tam vysloveně něco nemlátí, tak mikrofon z mobilu není schopen zachytit drobné niance, které jsou jinak v reálu slyšet. Takže buď to chce nahrát na pořádnou aparaturu nebo s tím jet prostě do servisu.
Dovolím si podotknout, že nahrávání pobných videí na net se nic nevyřeší. Už to tu bylo na foru víckrát.
Pokud tam vysloveně něco nemlátí, tak mikrofon z mobilu není schopen zachytit drobné niance, které jsou jinak v reálu slyšet. Takže buď to chce nahrát na pořádnou aparaturu nebo s tím jet prostě do servisu.
-
Petr147selespeed
2.0 ts je to slyšet podle mě dobře to cvakání jestli to bude kladka jak to opravit a jak se prosimvas sundava kryyt od rozvodů 

Drží ho šroubky, ale pokud si na to nebyl schopen přijít sám tka nic neřeš. 

Limo* s bussem (166 3.0)
Zdravim, potreboval bych poradit, nevedel jsem do ktereho tematu to dat tak to davam sem, mam 2.0 ts a delal jsem GO motoru,tzn hlava komplet, variator, rozvody, komplet tesneni atd atd... po vyzvednuti u mechanika jsem mel problem ze mi kolisaly otacky, bylo mi receno ze je to kvuli dire ve vyfuku tesne za svody, nestihl jsem ujet ani 20km opravdu velice lehkou jizdou a zacalo mi v motoru neco tlouct, ovsem velice strasidelny zvuk...na volnobeh to nic nedela, kdyz pridam lehce do otacek tak do 1500 taky nic, ovsem kdyz pridam na 2000 a vyse tak pri poklesu otacek zachrasti zhruba v oblasti kde jsou rozvody. Ihned jsem vozidlo zavezl zpet do servisu na reklamaci, po par dnech mi bylo oznameno ze mi popraskala ojnice.... nevyznam se moc dobre v motorech ale prijde mi to jako hloupost uplna - samozrejme musi opet rozebrat cely motor coz znamena dalsi penize za rozebrani i spodku ...prosim o radu co by to mohlo byt a zda je mozna tahle zavada... :-( po zaplaceni cca 30tis za go motoru uz je to vcelku unavne...
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
no smůla, holt špatná dílna, říkat sundání hlavy GO motoru je velká odvaha, kor u TS.
navic když stojí jinej motor 10tis... jak říká Kůrkyn, špatná dílna, teď zacvakáš to, co udělali blbě...