Naše Alfy - 5.kolo (21.6-27.6)
Jeden postupuje primo a druhy se utka o postup dodatecne ne???Richie píše:tak z tohoto 5teho kola postupuji Myc155 a Tom147....
muzete pokracovat v kole šestém !!
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
myc: tak teď dva dny sleduju na té squadře vlákno pokec, kde si prosíte o podporu těch vašich vozů. nemám ve zvyku bavit se o lidech na automobilovém serveru, ale co se týká tebe, dlouho jsem nezažil tak hutnou směsici zakyslosti a zakomplexovanosti, kdy jen kydáš špínu a zároveň ani nedokážeš být adresný. vůbec nevím kdo jsi a nevím o tom, že bys mne znal, narozdíl od tebe (krom tohoto příspěvku) píšu o autech, tak to zkus taky. pokud ti to nejde, zůstaň raději na stránkách sqm.
web je zrcadlem tvůrčího potenciálu, sečtelosti a inteligence tvůrčího týmu a tady je vidno, že když Jerre nemá čas není tam nikdo, kdo by byl schopen něco kvalitního odvést. ale plivat po cizím, když nikde sám nic nevytvořil a neudělal umí každý blb.
P.S. All: pikantní na tom je to, že nedávno jsme oslovili vedení squadry na téma projektu sloučení těchto dvou webů - Alfisti.cz, aby se alfí komunita zbytečně neštěpila. ústupky jsme ze strany CS deklarovali skoro ve všem. myslíte, že se vůbec někdo ozval?
web je zrcadlem tvůrčího potenciálu, sečtelosti a inteligence tvůrčího týmu a tady je vidno, že když Jerre nemá čas není tam nikdo, kdo by byl schopen něco kvalitního odvést. ale plivat po cizím, když nikde sám nic nevytvořil a neudělal umí každý blb.
P.S. All: pikantní na tom je to, že nedávno jsme oslovili vedení squadry na téma projektu sloučení těchto dvou webů - Alfisti.cz, aby se alfí komunita zbytečně neštěpila. ústupky jsme ze strany CS deklarovali skoro ve všem. myslíte, že se vůbec někdo ozval?
Alfetta GTV 2.0 L
156 2.5 V6 ("baby GTA" projekt pro syna)
Já myslím že psát si tady osobní komentáře je opravdu o ničem.... Znám to i z jiných fanwebů nejen o autech a lidi jsou schopní si tam vynadat do idiotů a skoro si slíbit smrt a když se pak vidí face-to-face tak to bývá úplně v klidu.... Jinak jestli někdo háže na jiných webech na tento server špínu tak je to smutné, na druhou stranu si myslím že soudný člověk si názor udělá sám 

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- .myc155
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
jsem tady.
1. nemam pocit, ze bych tu kdy resil neco jineho, nez auta
2. 'spinu' nikde nerozhazuju, 'spina' byla adresovana richiemu.
3. setkani face-2-face by v klidu nepochybne probehlo, bo jsem v podstate klidny clovek. nejbliz se zjevim v budejkach, spolecne se potkame zrejme na kameni. diskuzi se nebranim a nemam problem sve nazory konzultovat osobne.
cokoliv blizsiho pres SZ.
1. nemam pocit, ze bych tu kdy resil neco jineho, nez auta
2. 'spinu' nikde nerozhazuju, 'spina' byla adresovana richiemu.
3. setkani face-2-face by v klidu nepochybne probehlo, bo jsem v podstate klidny clovek. nejbliz se zjevim v budejkach, spolecne se potkame zrejme na kameni. diskuzi se nebranim a nemam problem sve nazory konzultovat osobne.
cokoliv blizsiho pres SZ.
166 busso
-
Jerremiash
Vím, že jsme něco jako sloučení probírali,ale s nápadem na "alfisti.cz" jsem se nesetkal. Možná byl osloven někdo jiný. Každopádně můj názor je, že je jedno, jestli se budete provokovat v sloučené diskuzi nebo na jednotlivých webech zvlášťRaddik píše:P.S. All: pikantní na tom je to, že nedávno jsme oslovili vedení squadry na téma projektu sloučení těchto dvou webů - Alfisti.cz, aby se alfí komunita zbytečně neštěpila. ústupky jsme ze strany CS deklarovali skoro ve všem. myslíte, že se vůbec někdo ozval?

A ještě jednou vysvětlení názvu squadramoravia: NEJSEM MOC TVOŘIVÝ ČLOVĚK A TENTO NÁZEV JSEM VYBRAL PŘEDEVŠÍM PROTO, ABY NEPROVOKOVAL OFICIÁLNÍ PŘEDSTAVITELE AR A JEJICH NABUBŘELOST POUŽITÍM REGISTROVANÝCH SLOVNÍCH SPOJENÍ A NÁZVŮ (na případnou žalobu jsem byl důrazně upozorněn). Vůbec jsem nepřemýšlel nad tím, že by to mohlo někomu vadit, šlo mi o obsah webu.kdybych to byl tušil, dal bych: squadrabohemia ale spíš bych se na to uplně

tak nevím, Kleofáš ti psal mail s tímto návrhem už asi před měsícem (a myslím, že ne jednou). tohle se mělo řešit interně, i kdyby to k ničemu nakonec nevedlo. místo toho to řešíme veřejně před všema. chápu že třeba nemáš čas, ale stačilo říct necháme to na Kámen nebo je to blbost, ale reagovat.osobní sympatie nebo antipatie některým userů bych do toho netahal, je šance fandy spojit (pokud je dobrá vůle) a míček je na vaší straně.
Alfetta GTV 2.0 L
-
Jerremiash