Ach jo... Tak to jsem v tom asi sámcuhan píše:no a GTA je pořád jenom 156ka s třídvojkovým motorem žádný klenot v tom nevidím

Ach jo... Tak to jsem v tom asi sámcuhan píše:no a GTA je pořád jenom 156ka s třídvojkovým motorem žádný klenot v tom nevidím
speedy píše:nevim jak jsi prachatej, ale bejt v tvý kůži, tak bych koupil druhý auto, třeba Fiata v naftě nebo jinýho itala, to vždycky seženeš za slušnej peníz a nemusí to bejt rozhodně volítaná jebka.
GTAčko do pynu mě přijde fakt jako prasárna. v klidu si počkej na svého kupce, on se objeví, jenže to bohužel někdy není hned no
Ty jo, ty foukaj i v garáži...Ladin 164V6 píše:Hlavne ma uplne jiny narazniky s tema difuzorama, takze bude na semaforech lip sedet...
:-). Ale jede to jen polovičně:-). Jede to hezky.. Jen slyším všude trávu růst... Je to hrozné dítě... Zítra s ní odlet do Chorvatska a pak do alp... Držte palce... Mam najeto do 800km tak snad to bude cajk... Bál sem se že se ztrácí voda atd,ale vona se prostě jen hejbe podle teploty:-). Prostě psycho:-). částRV147 píše:No hezký, to žere jak Corvetta. Hlavně, že to už konečně jezdí.
Už to hledám:-). Myslím že 70a 5rezerva:-).George.KHE píše:To má nádrž 70-75 litrů? to nemám ani na 3.2
Kazdopadne si to uzijte!! Kdyby neco, brnkni.... :-)Pivrnec911 píše:...
tak to je neuvěřitelné, masakr a já mám jen 63Pivrnec911 píše:Už to hledám:-). Myslím že 70a 5rezerva:-).George.KHE píše:To má nádrž 70-75 litrů? to nemám ani na 3.2
Je tam 70 a 9 rezerva:-).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti