Ciao chlape, sraz je v 10:00 hod u Vystaviste ( Husova ul. ) , pokud by jsi se nekde ztratil tady je na mne spojeni - 739540293, pokud bude zajem muzu Ti jeste jednu chaticku zamluvit, jinak jste samozrejme timto srdecne zvani.qwerone1 píše:asi hloupa otazka ale od kolika? taky jsem nikdy nebyl....a problem je v tom ze musim do v sobotu do prace... mam to docela streku.... nejedu z brna ale z nemec....chatku objednanou nemam,tak se bud nekomu vetru do svetnicky na zem... a nebo si hodim podsirakem......jinak by jsme s alfickou radi prijeli.....
jestli muzeme...
Kubo, samozrejme, ze muzes prijet, timto si vitan.Dýťa píše:Ahoj, právě jsem se zaregistroval, jsem novým majitelem AR 156 a taky bych moc rád přijel v sobotu na sraz. . . !Jsem z Plzně, pojede z Plzně ještě někdo?A můžu vůbec přijet?Díky
cau chlape...se nejak muzem domluvit a pojedem spolecne to je jasne.kdyz tak zavolej na 608137070Dýťa píše:Jo ještě jsem chtěl napsat, že už mam zamluvenou chatku. . .
No leštit musim taky
nikdo Te nerika ze si nemuzes s organizovat svuj vlastni srazikTomas 156 píše:Tak jak sem projel i jiný Alfa fora, tak to v Budějcích vypadá v sobotu na pěknou účast. Škoda jen že u nás na jihu je to ojedinělá akce za sezonu....![]()
mam dotaz toakovou fotku pred tim zamkem si muze udelat kazdej nebo to byla nejaka vyjimecna protekcerobert37 píše:Dýťo to víš že přijeď. Drtík je z Plzně a možná pojede. To není sraz žádného klubu, ale všech majitelů vozů Alfa romeo.
Je mi skoro až stydno, že ač Budějčák a vloni spoluorganizátor, tak na sraz letos nedojedu.Tak až příští rok
Ale abych přesto Diakona podpořil, tak vás nalákám tímto snímkem, kvůli kterému na tu Hlubokou stojí vyjet.
co na to, ehm, říct....forza156 píše:Sraz se povedl,osobně obdivuju organizátora za zvládnutí celé akce
![]()
Pro Pompelma:Příště si laskavě naser před svou chatkou a ne před cizí a nebo běž na WC kam chodí "normální" lidi konat svoji potřebu.Prase.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 2 hosti