Pro mě už to jede málo

300HP tam mít nebudu ani s W/M.r-a-k píše:Ale jo, na 2.4 Jtdm jde i 300PS, ale už jsem skeptický k tomu když někdo hlásí mega čísla a nakonec to je jen plácání do prázdna bez důkazu(graf).
Pro mě už to jede máloZastavit se můžeš v pohodě, ale jestli opravdu to chceš porovnat tak by jsi musel do cca 1-2 měsícu a nesmí být sníh, jelikož budu vyndavat motor a upgradovat věci na vyšší potenciál.
Tak je to tak, jak jsem si myslelRadek156 píše:300HP tam mít nebudu ani s W/M.r-a-k píše:Ale jo, na 2.4 Jtdm jde i 300PS, ale už jsem skeptický k tomu když někdo hlásí mega čísla a nakonec to je jen plácání do prázdna bez důkazu(graf).
Pro mě už to jede máloZastavit se můžeš v pohodě, ale jestli opravdu to chceš porovnat tak by jsi musel do cca 1-2 měsícu a nesmí být sníh, jelikož budu vyndavat motor a upgradovat věci na vyšší potenciál.
Změřený výkon po přestavbě na brzdě nemám. Jenom zrychlení z 0 na 200 km / hod...do 20 vteřin...
Jinak v sérii plus úprava softwaru byl výkon 225 HP a 480Nm...
Letí to jako šutr ,ale když si na to člověk zvykne tak se zdá, že to jede s odstupen času nějak málo...
Ladíme dál...software , chlazení...a brzdy....a v plánu je i ještě větší turbo...
Odbržděnou máme 1,9 na skoro na 230 HP, ktrá je podobně přestavěná, ale nebylo dostatečné chlazení na brzdě, nafta jen 94, EGT letělo nahoru, teplota nasávaného vzduchu přes 100st, v běžném provozu se teplota drží do 50st.... jinak běžně nafta 110 a tlak 3,2.r-a-k píše:Tak je to tak, jak jsem si myslelVáš odhad který nemá možná s realitou nic společného. A to jsem zvědavý až to odbrzdíte, jak bude vypadat průběh křivky.
Kameru a navigaci...neměřím zrychlení na setiny , takže to je dostačující. V PC do videa vložím stopky a mám to změřené.George.KHE píše:Jaky program používáš na měření zrychlení,případně jaký přístroj?
Nějaké prográmky pro android jsou , ale nezkoušel jsem je. Pro mě je jednodušší připíchnout kameru do auta aby snímala tacho i navigaci a pak v počítači to zkouknout i se stopami ve videu, třeba ve vegas studiu, zdá se mi to celkem přesné. A jestli je odchylka na 20 vteřinách + - 1 vteřina tak je mi to jedno. Když jsem měl jen čip tak zrychlení 0-200 bylo za 26 vteřin, měřeno stejnou metodou, teď po přestavbě to je cca -6 vteřin.George.KHE píše:A nevíš o nějakém dobrém programu třeba do telefonu ? Vím že kdysi kámoš měl tuším gtech a měřilo to fakt dobře.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti