preto by som chcel poprosiť či nemá niekto nejakého známeho v alfe niekde poblízku Bratislavi, poprípade či niekto nevie vybaviť dobrú cenu na tento body comp?? za všetku snahu ďakujem!!!!!

To nedělej, u nás to prve bylo skoro 20tKč!!! Jak psal Dallen a nebo jak jsem psal já. Kup si BC, ŘJ motoru a kompletní klíč, vše z jednoho auta (JTD). Cena za komplet tak 4tKč a přehodíš si to sám...stenaa píše:a budem musieť kúpiť nový body comp originál a dať spraviť originál v alefe čo bude zasa pekná pálka
spínačku nepotřebuješ, jde ti jen o BC, ŘJ motoru a klíč ze kterýho vyndáš planžetu a nandáš tam tu svojí (elektroniku tam necháš včetně čipu imobilizéru). To prohození planžet je z důvodu toho aby jsi nemusel měnit všechny zámky, spínačku a zámek na airbag. Zeptej se http://www.mates-auto.cz.. nějakou sadu by mohl mít.stenaa píše:ak by som chcel kúpiť novú riadiacu, spínačku, kľúče a body comp z jednej napr búranej alfy , tak to musí byť ten istý rok? úplne tá istá výbava? a budem potrebovať aj tú kartičku s kodom od kľúča???
dik za radu
Tak já to měnil na 1.6 77kW 3dv, zmíněnou sadu co jsem popisoval. A nebyl žádný problém. Prvně mi přišla na 5dv...všechno makalo, startovalo jen se děl bordel s osvětlením interiéru. Následovala výměna sady ze 3dv a pak všechno ok. Ani v jenom případě se neshodoval kód (číslo) dílu na BC a šlapalo to bez problému (až na tu záměnu 3dv a 5dv - má nějakou jednotku navíc pod zadním sedákem (jen rozdíl oproti 3dv, který na daný problém imobilizéru nemá vliv)). Číslo na řj morotu jsem neřešil, ani rok výroby jsem neřešil. Jen jsem řešil před/po FL. Najeto 15tkm a cirka rok v autě a neni problém!!stenaa píše:určite to bude stačiť len prehodiť?? máš s tým skúsenosti?? funguje ti to bez problémov???
chce za to totiž 4 tisíc korun, tak pre to nechcem zasa zbytočne vyhodiť peniaze
Ne, neni třeba.stenaa píše:budem potrebovať aj ten kód kľúču od toho chalana čo kupujem od neho diele?? pretože on ho nemá.
Tak čtečku imobilizéru (obruč okolo spínačky) nepotřebuje. Naopak bude potřebovat ještě z klíče (nového) i ten tištěný obvod (je sladěn s BC, aby mu to otevíralo dveře)...proto jsem psal jen aby přehodil planžetu ze starýho do novýho klíče a v novým klíči nechal vše, tedy čip imobilizéru (váleček) a ten tištěný obvod.GaLaXy17 píše:Stenaa: obruc imobilizera so spinacej skrinky a chip z kluca (ampulku).
Chcem sa spytat ci dialkove ovladanie ide cez Body Comp? Nakolko ja som predaval tu RJ,BC,citacku imobilizera a cip imobilizeru alfistovi co mal pokazeny imobilizer a cely kluc po mne nechcel.Princ William píše:Tak čtečku imobilizéru (obruč okolo spínačky) nepotřebuje. Naopak bude potřebovat ještě z klíče (nového) i ten tištěný obvod (je sladěn s BC, aby mu to otevíralo dveře)...proto jsem psal jen aby přehodil planžetu ze starýho do novýho klíče a v novým klíči nechal vše, tedy čip imobilizéru (váleček) a ten tištěný obvod.GaLaXy17 píše:Stenaa: obruc imobilizera so spinacej skrinky a chip z kluca (ampulku).
DO (code klíče) je nahraté v Body Compu (prostě si to pamatuje klíč, kterým dálkově odemykáš). Čtečka neni třeba, ta jen do Body pošle kód po drátech, načtený z čipu v klíči. Jako imobilizér (startovat to) bude fungovat bez problému, jen dálkově neodemkneš ani nezamkneš...musel by si ten klíč přidat do jednotky, aby na něj reagovala. Tohle řeší využití plošňáku v klíči k dané sadě. Nic programovat ani hledat kódy nemusíš. Jen prohodíš kus za kus a jezdíš...GaLaXy17 píše:Chcem sa spytat ci dialkove ovladanie ide cez Body Comp? Nakolko ja som predaval tu RJ,BC,citacku imobilizera a cip imobilizeru alfistovi co mal pokazeny imobilizer a cely kluc po mne nechcel.
Přesně tak, víc potřebovat nebudeš (spínačka ani koužek okolo spínačky není třeba) a přehodíš to přesně tak jak to popisuješ. Mělo by to šlapat bez problému.... Dej pak vědětstenaa píše:takže už som z toho jelen, posiela mi ridiacu jednotku, body comp a kľúč, spínačku nie lebo ju nevie dať dole, ale tú nepotrebujem nie??? stačí ak z môjho kľúča prehodím planžetu do toho čo som kúpil a budem štartovať a aj dialkové pôjde nie??? chápem to dobre????
Jasně, věřim, že to bude okstenaa píše:ok diki, dám potom vedieť ako som dopadol tento krát
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti