Děkuji za založení

Já bych řekl že to tak hrozne neníAdamsquare píše:To si tu asi budeš psát sám se sebou
PS: tohle vlákno se vůbec nemělo zakládat. turpi tu prodává 3.2SW Q4 a začal jsem o ni přemýšlet... asi by mě to sežralo za živa.
11,5 - 12 l.lukee píše:Tak jak to vypadá? Kolik koštuje třeba dálka, 1000km, podle předpisů?
No je k dispozici kit kompresoru od Autodelty, který to vyžene někam k 350 koním. Otázka je, co to udělá se spotřebou:Adamsquare píše:Melem zas slámu, ale (cuhan bude mít radost) pořád ten nafták veme na dálky 6-7. Ve městě se s vyšší spotřebou musí počítat, ale mých 10 / 7 a tvých 16 / 12 je sakra rozdíl.
Za 16 bych akceptoval nějaký x set koňový hovado, což u dnešních moderních motorů je dost běžné![]()
No nic... půjdu radši tlachat do "koupě 159"
..a ještě sníží emise a opotřebení motoru!!Pivrnec911 píše:Pude dolu to je jasný,to je jak s čipovanejma TDI...
V mnoha případech je zvýšená teplůtka příznakem přicházející chřipky. Takže na budíky se vyplatí koukat, pokud máš tedy nějaké divné chování. Lékař potom udělá lépe diagnózu.Envel píše:V mnoha případech je vysoká okamžitá spotřeba příznakem nějakého problému, takže pokud se mi cokoli na chování auta za jízdy nezdá, tak omrknu všechny budíky a pak spotřebu a často to může pomoci pri diagnóze.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host