Ještě jedno videjko z Poděbrad

hoši, kde najdu přesně pojistky na zapalovače kouření, mám jeden u řadící páky a jeden vzadu pod výdechy na topení nejsou pod předním oknem u stěračů?Sgt. píše:No tak zapalovač mi nefunguje ani s nastartovaným motorem.
Jsem pro,ale v půlce května a června nemohu,ostatní termíny by asi šly.wenca89 píše:Tak jsme se bavili s HonzouT a usoudili, že by bylo fajn v tomto roce udělat nějaký hromadný sraz, jako tomu bylo v roce 2010 a 2011. Vždy to bylo fajn, skvělá atmosféra, fajn lidi, pokec a v neposlední řadě krásné fotky, ze kterých se po prvním sraze udělal i nádherný kalendář. Poprvé byl sraz v Poděbradech, podruhé někde u Buštehradu (už přesně nevím, kdyžtak mě opravte), kde následovala i skvělá asi 20km spanilka. Byl by zájem o další takový sraz? časově bych to viděl květen - červen. Je ale zapotřebí vše plánovat dopředu, proto návrh píšu už nyní. S HonzouT jsme ochotni to zorganizovat a připravit, kdo je tedy pro sraz?
Ještě jedno videjko z Poděbradhttp://www.uschovna.cz/zasilka/L13G4M63MEY76H4W-MF9
riprex píše:cendler: klapky nejsou příčina, už dávno jsou zaaretované, po výjmutí DPF to bylo to první co jsem udělal. Mě ale to, že pro nastartování musím přidat plyn nevadí, jsem na to zvyklej a nevidím to jako vadu.
parada,mna by zaujimalo ako dat dole tie listy na palubke a ako rozobrat volant a este ako si vyrezal tu foliu okolo budikov- ja by som chcel foliu skrabany hlinik,lebo mam strieborny plast miestami osuchanyAphophis píše:Tak jsem se trochu nudil
Laco 910 píše:parada,mna by zaujimalo ako dat dole tie listy na palubke a ako rozobrat volant a este ako si vyrezal tu foliu okolo budikov- ja by som chcel foliu skrabany hlinik,lebo mam strieborny plast miestami osuchanyAphophis píše:Tak jsem se trochu nudil
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů