Příspěvek
od JoKar77 » 27.8.2012, pon 17:42
Tak dnes konečně vyměněno zadní kolo i rezerva utíkala. Navíc neplanovaně po optaní na hadici na svody mě byla asi po 5 minutách hledání nabídnuty 3 kousky originál, sice použite, ale daleko lepším stavu než je na autě za stovečku. Tedy ještě musím sehnat 3 kousky, nebo podobnou hadici, jak jsem povoloval všechny, je špatná i druhá krajní, ale až za stahovací páskou.
Teda zjistit jak to tam dám mě chvilinku trvalo, myslel jsem že te na pevno, ale zabral jsem šroubovákem a hejbalo se to, tak jsem povolil všechny a odsunul od sebe a nasadil. Jo učím se za pochodu a jet kvůli tomu k Petrovi se mě nechtělo.
Následovala oprava zadní sedačky, tady to nějaké hovado ty držáky narovnalo, tedy znovu ohnul kladivem, pořádně utáhl a nasadil sedák, už to je ok.
Chtěl jsem jednoduše odpojit centrál ze spolujezdcovech dveří s tím, že je oddělám prachovku a našmatám kostičku a prd velebnosti, tak Alfa to má jinak než třeba Rencek, kde to tak šlo. Tedy jak oddělám tapec, páč nejde otevřít dveře, které jsou furt zamčené, nedojede to až na horu, jen někdy. Musím odpojit baterku, pak je otevřu. Přes klíček to také nejde, pouze se zamikaj.
Kluci pokud to sem nepatří tak někam jinam, pokud tu má kartu každej, tak založím a přesunu.
Alfa Romeo 146 1,6 ie 76kW 1996
Renault R11 GTL 1,4 49 kW 1986
Renault R11 TXE 1,7 59 kW 1987