To já občas dělám taky a když nedostanu liskanec, většinou to namazaný jePetrGTV píše:ošahává jestli to je namazaný..

To já občas dělám taky a když nedostanu liskanec, většinou to namazaný jePetrGTV píše:ošahává jestli to je namazaný..
soft147 píše:To já občas dělám taky a když nedostanu liskanec, většinou to namazaný jePetrGTV píše:ošahává jestli to je namazaný..
olej meřit umím bohužel alfu mam po 1 a fakt jsem nevěděl že tam není žadne čidlo nenapadlo mě že tohle bude chybět když je to lepe vybavene jak golf co jsem měl, to že jsem na to šahal jsem dělal v panice a take byla už poměrně tma a ja tam šel jen s baterkou take jsem nechapal jaktože tam mam tak malo oleje měsic z5 jsem kontroloval a byl oka take jsem na to šahal že jste mě tu strašily s dirou v bloku, nevím jak s kolika ložisek se skladaji ojnice a klikovka neviděl jsem rzebraý motor, tohle davam nekam kde si s tím poradit umí, co si dělám sam jsu většinou brzdy a takove ty věci kde toho nemužuj zase tak moc skazit. V motoru se nehrabu, Takže proto se takhle hloupě ptam,. Alespon jsem pobavil tvuj protejšek a partu lidí tadyPetrGTV píše:Tvl. už to nehulteto je děs, borec neumí ani měřit olej, čeká až se rozsvítí kontrolka a pak si ošahává motor jestli to je namazaný. Moje přítelkyně je technickej antitalent (jako většina holek), ale i jí tohle přišlo dost divný.
jurin píše:olej meřit umím bohužel alfu mam po 1 a fakt jsem nevěděl že tam není žadne čidlo nenapadlo mě že tohle bude chybět když je to lepe vybavene jak golf co jsem měl, to že jsem na to šahal jsem dělal v panice a take byla už poměrně tma a ja tam šel jen s baterkou take jsem nechapal jaktože tam mam tak malo oleje měsic z5 jsem kontroloval a byl oka take jsem na to šahal že jste mě tu strašily s dirou v bloku, nevím jak s kolika ložisek se skladaji ojnice a klikovka neviděl jsem rzebraý motor, tohle davam nekam kde si s tím poradit umí, co si dělám sam jsu většinou brzdy a takove ty věci kde toho nemužuj zase tak moc skazit. V motoru se nehrabu, Takže proto se takhle hloupě ptam,. Alespon jsem pobavil tvuj protejšek a partu lidí tadyPetrGTV píše:Tvl. už to nehulteto je děs, borec neumí ani měřit olej, čeká až se rozsvítí kontrolka a pak si ošahává motor jestli to je namazaný. Moje přítelkyně je technickej antitalent (jako většina holek), ale i jí tohle přišlo dost divný.
![]()
takže čau peto
Dallen píše:Tak s cenama sem kecal, na moji 1.8 jsou znatelne levnejsi
http://www.eliteauto.cz/ojnice/Alfa%20R ... 7_3975503/
http://www.eliteauto.cz/klikovy-hridel/ ... 7_3975503/
čertit se budu protože jsem si o tom dost četl ale opravdu mě nenapadl že za měsíc zmyzí víš? to je prosty a navíc se zda že ste to špatně pochopily, naposledy píšu, že o oleji vím, ikonka problikla z duvdu nevyhození kvaltu, v mírném kopci tudíš si myslím že škubnutím se prste jen přelil olej a blik. jsem rad že jste se zasmály a na sraz dorazím hamba mi neníCipís píše:Ty woe, tak ted jsi me nastval !!! Ja vcera kupoval v PLz. v Alfe novy vypustak+tesneni na olej a celkem me to stalo 363kc, z toho 70,- jen to blby tesneni a na tom vebu cos dal odkaz je za 13,- !!! tak to uz je i na me moc A nejlepsi je ten vyrobce- OE Peugeot Tak me muze hrat, ze tam dam aspon origo alfa
PS: po precteni par stran zpet jsem konecne pochopil proc jste se jurimu v sekci srazy smali, ze na ten Plz. sraz mozna ani nedojede
Neskutecny.... nez si neco koupim tak si napred o tom zjistim co nejvic, ted muze jen doufat, ze prihoda s olejem nebyla fatalni error
Dallen píše:Tak s cenama sem kecal, na moji 1.8 jsou znatelne levnejsi
http://www.eliteauto.cz/ojnice/Alfa%20R ... 7_3975503/
http://www.eliteauto.cz/klikovy-hridel/ ... 7_3975503/
ja vím že jsi to nemyslel zle jen jsem te citoval abych ti odpovedel na t ze prijedu ten vedší odstavec je pro ty rýpalyCipís píše:jurin: sorry, ja to nemyslel zle.Ani ostatni urcite neTed uz vis, ze na to mas koukat casteji. Ovsem drzel bych se rady zkontrlovat loziska, atd., popr. hned vymenit a bude ti slouzit urcite jeste spoustu km ku spokojenosti
![]()
![]()
jasne ze vacku pri psani jsem mel myslenky na loziska na kliku a ojnice. Tak proto ta klika ne?Princ William píše:Asi myslel na vačku skrz víčko oleje na hlavě, tak jsem to aspoň chápal já, dokud nenapsal na kliku.
Oki zkusim to a pistelo ti to az po chvile? Me to totiz pisti az za nejakou dobu, jinak dik.soft147 píše:Zkontroluj jestli nemáš zatuhl zadní desky, taky mi to dělalo, stačilo je vyndat a očistit styčné plochy.
Ja sem zkousel za jizdy prislapnout z lachka burzdu levackou a uplne to s ticho a pri prudsim brzdeni mi to taky vubec nepisti. Ale hned o vikendu to rozeberusoft147 píše:J až se to trochu zahřálo. Po prudším brždění to trochu změnilo zvuk a po chvíli zas to samý a hřál se disk.
To sem rad ze jen desky, jinak dik ;)soft147 píše:Tak to je potom úplně jasný-desky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host