Díííííky
 DíííííkyUž aby jsme jeli...

Díííííky
 Díííííky
 Loňských nálepek ještě pár mám. Ale už mají sběratelskou hodnotu, tudíž i vyšší cenu. Viděl bych to tak na tekutou dražbu......
 Loňských nálepek ještě pár mám. Ale už mají sběratelskou hodnotu, tudíž i vyšší cenu. Viděl bych to tak na tekutou dražbu......  

(10,- Kč/ks)
  (10,- Kč/ks) 10. sraz bude  nalepka 5x5 mm
  10. sraz bude  nalepka 5x5 mm  

Krize, šetřit se musí na všemA.J.Michal píše:nejak maji zmensujici tendenci10. sraz bude nalepka 5x5 mm
jinak ja mam zatim jen dve
 . Snad nám to vínisko nebudou ředit vodó
 . Snad nám to vínisko nebudou ředit vodó 
 Přistál mi ve schránce nápad od jednoho místního.
  Přistál mi ve schránce nápad od jednoho místního.
 , jako jo par lidi znam ale na xichty a jmena jsem fakt tele
, jako jo par lidi znam ale na xichty a jmena jsem fakt tele  
 Něco vytvořím a dám k vyjádření. Momentík.....
  Něco vytvořím a dám k vyjádření. Momentík..... 

tady na tech amerikach meli jeste kolonku jine nebo neco takoveho a tam psali treba ze to ma automat
 tady na tech amerikach meli jeste kolonku jine nebo neco takoveho a tam psali treba ze to ma automatTak muzeme ale ja neprodavamDědekBV píše:Já bych tam už víc informací necpal. Kolemjdoucím by to mohlo stačit.
Nebo tam dáme kolonku "cena k prodeji"?
 no kdyz bys stim chtel nejak pomoct tak klidne rekni
 no kdyz bys stim chtel nejak pomoct tak klidne rekni   ten citronuv napad aby si to kazdy vyplnil doma me taky napadl ale kdyz to vztahnu na sebe a svoji sklerozu tak bych to asi zapomnel doma
 ten citronuv napad aby si to kazdy vyplnil doma me taky napadl ale kdyz to vztahnu na sebe a svoji sklerozu tak bych to asi zapomnel doma  ja bych to asi rozdaval na srazišti klidne je tam vsechny objehnu a pujcim fix
 ja bych to asi rozdaval na srazišti klidne je tam vsechny objehnu a pujcim fix  a vyplneni peti kolonek by mohl kazdy zvladnout tam ale uvidime jak se k tomu ostatni vyjadri
 a vyplneni peti kolonek by mohl kazdy zvladnout tam ale uvidime jak se k tomu ostatni vyjadri  

Hele Mirku to neni vubec spatnej napad co kdyby si nekdo nevsiml jakou to ma barvualfa mirek píše:jeste kolonku na barvu auta neeee

ale v nasem pripade to teda chce napsat barvu + nalepky
 ale v nasem pripade to teda chce napsat barvu + nalepky  

) na nádvoří umístit jen výstavní kusy.
 ) na nádvoří umístit jen výstavní kusy. 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti