Alfa Romeo 147 (pokec)
Re: Alfa Romeo 147 (pokec)
to může být x dalších věci, třeba zasekavajici se egr...
tak tu foliu ( taku bielu ) som strhol ked som instaloval audio a tlmenie dveriPetr147 píše:pod tapecem je fólie, co má utěsňovat dveře a ta se často trhá a odlepuje

nejake mozne riesenie??
nechodit na kefy a umyvat rucne?

Ex 147 1,9jtd 88kw
tak ona tam nebyla pro srandu, že... bud koupit origo novou, nalepit igelit nebo dat tlumici fólií
Chlapi čo je lepšie alebo takto sa opýtam , čo by ste mi doporučili , powerbox alebo načipovať riadiacu jednotku ? aké stým máte skúsenosti? 

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115k
jednoznačně čip do auta, ať se to odladí na konkrétní auto kus... alfatuning.sk
hele nevíte zda bych mel maler třeba kdybych mel nedejbože nejakej štouchanec nebo buračku, když bych měl na elektronech gumy ktere nemam v techničaku? myslím tím nižší profil :-/ ja nad tím furt přemyšlím ale myslím že to není nejlepší napad jenže by to podle me vypadalo velmy slušivě :-/ když už mam koupit letnaky chtěl jem 195/5O r 15 ale v techničaku mam jen 6O
četl jsem tema gumy ale tam je to mrtvi... a nbyl tam podobny dotaz a ktomu čipu myslíte že jde poznat 10 kW a myslím že 16nM ? a take zda nebuder rozumnejši udelat nedřív rozvody když na nich mam asi 5O tis najeto

jurin 147 16V 88kW
A kde ten egrventil najdu? Není někde foto? Pokuste se trochu napovědět.Díky Petr
čipovat benzínovou atmosféru je kravina, to ani neuvažuj, jestli chip nebo rozvody...jurin píše:hele nevíte zda bych mel maler třeba kdybych mel nedejbože nejakej štouchanec nebo buračku, když bych měl na elektronech gumy ktere nemam v techničaku? myslím tím nižší profil :-/ ja nad tím furt přemyšlím ale myslím že to není nejlepší napad jenže by to podle me vypadalo velmy slušivě :-/ když už mam koupit letnaky chtěl jem 195/5O r 15 ale v techničaku mam jen 6Očetl jsem tema gumy ale tam je to mrtvi... a nbyl tam podobny dotaz a ktomu čipu myslíte že jde poznat 10 kW a myslím že 16nM ? a take zda nebuder rozumnejši udelat nedřív rozvody když na nich mam asi 5O tis najeto

j diky za ty kola
mam ještě 16 ale u jednogho elektronu mi nejde se zbavit tech svinstev... na tom mam nano s po brzdach ale hodne... už sem vyzkoušel 3 pripravky
a nic... chjo 

jurin 147 16V 88kW
Takže powerbox je blbosť hej? okej , a kolko to tak stoji približne ten čip a o kolko mi to zdvihne výkon? teraz mam 115kPetr147 píše:jednoznačně čip do auta, ať se to odladí na konkrétní auto kus... alfatuning.sk

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115k
Nápis na alfatuning.sk a tam ti povedia všetko k tomu
156 2.4 JTDm 20V 200ps...byvala policajtka v taliansku...
máš tam vazelínu s homokineťáku. Zkus technický benzínjurin píše:j diky za ty kolamam ještě 16 ale u jednogho elektronu mi nejde se zbavit tech svinstev... na tom mam nano s po brzdach ale hodne... už sem vyzkoušel 3 pripravky
a nic... chjo

159
nene to nebude vazelina pomerne douho sem brousil desticky brzdní teda jen 1 na zadním kole když jsem kdysi jel z ustí nad labem.. ještě na golfaku dorazil jsem zatmi a rano jsem cumel jak bejk kolo krasne oranzoví a povlak zhruba 2 mm neresil jsem to bo jsem mel jine starsti pač mě s toho usti dotlačili na laneedas píše:máš tam vazelínu s homokineťáku. Zkus technický benzínjurin píše:j diky za ty kolamam ještě 16 ale u jednogho elektronu mi nejde se zbavit tech svinstev... na tom mam nano s po brzdach ale hodne... už sem vyzkoušel 3 pripravky
a nic... chjo

Možna ušetřím na jiny kola ty s tima kruhama s emi libi... ale to mi zase tady jeden kolega vsadil brouka skrze hudbu bose ... takže elektron asi pocka
jurin 147 16V 88kW
- Lekarnicka
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
jurin píše:nene to nebude vazelina pomerne douho sem brousil desticky brzdní teda jen 1 na zadním kole když jsem kdysi jel z ustí nad labem.. ještě na golfaku dorazil jsem zatmi a rano jsem cumel jak bejk kolo krasne oranzoví a povlak zhruba 2 mm neresil jsem to bo jsem mel jine starsti pač mě s toho usti dotlačili na laneedas píše:máš tam vazelínu s homokineťáku. Zkus technický benzínjurin píše:j diky za ty kolamam ještě 16 ale u jednogho elektronu mi nejde se zbavit tech svinstev... na tom mam nano s po brzdach ale hodne... už sem vyzkoušel 3 pripravky
a nic... chjo
odešla mi spojka
a nakonec sme zjistili že to snad neudelala spojka le vypadla nam prevdovka z jakesi kulickytam
ted si nevybavi jak se to jmenuje. Ale trochu sme to ocistily necim snad mazly daly tam a zase sme jezdil ale až po 14 dnech stani pred barakem
no takže tak desticka byla až na kov... a to mi sprasilo kolo jen 1 sakra. možna to vybrousim a nastrikam
ale furt vaham no
Možna ušetřím na jiny kola ty s tima kruhama s emi libi... ale to mi zase tady jeden kolega vsadil brouka skrze hudbu bose ... takže elektron asi pocka
Upřímě, když pročítam v jakým stavu a co všechno se ti s Alifcí stalo tak jen žhasnu

Ps: co se týká toho technickýho benzínu na čištění toho sajrajtu z kol tak ho zkus je to skvěly "odmašťovadlo"

Zdravím znalci. Začala mi vrzgať spojka... Možno je to počasím..neviem. Viac to počuť z vínka. Je to taký zvuk...ako nejaké vrzganie pružiny alebo co.Neviete mi poradiť tak laicky poradiť čo namazat alebo ako to odstrániť? Vdaka
Alfa Romeo 147 ,1,9 JTD 16v 103kW
Zdravim. Potreboval by som vybrat riadiacu jednotku na Alfe 147 1.6 TS . Nevie mi niekto povedat kde sa presne nachadza ? Dakujem
Pokial hladas riadiacu jednotku motora, tak je vpravo hore na motore. Vyzera takto: http://www.tacho-airbag.sk/fotky2929/fo ... 12084a.jpg
Alfa Romeo 147, 2002, 1.6 Twin Spark 88kW, 5dv
Vedel by niekto poradit ako zapojit na palivove cerpadlo /1.6 TS 88kW/ plus a minus, aby som mohol odcerpat benzin? Mam buranu alfu z ktorej som bral motor a je v nej 60l benzinu. Palivove cerpadlo ma vsak podla konektora co som kukal v eLearne 4ri droty a neviem ktory je + a -. 

- Princ William
- Štamgast
Já bych vyndal čerpadlo nebo bych sundal celou nádrž, případně vrazil hadičku a starým způsobem odčerpal benzín.
Naposledy upravil(a) Princ William dne 21.3.2013, čtv 11:32, celkem upraveno 1 x.
AR 147 QV, 1.6 TS 88 kW, 2009, 5d, Bianco Pastello HWB
lekarnička
Ta prevodovka mi vyskočila u golfa ne u alfy ten elektron je z golfa ne s alfy, šrot byl golf ne alfa , s tim olejem to bylo jinak, při výměně jsem tam olej měl, proste jen problikla kontrolka nejaka chyba možna vracet se k tomu nebudu, nad chipem už nepremyslím jediny problem ktery byl s alfou je ten že mi nešlo snižit sedadlo, a mel jsem praskly 1 ofukovač v interieru. ktery jsem vymenil. Takže tak ale dik za starost
j a ještě kastlík tam mam prasklou kliku :-/ golfa jsem kupoval v zachvatu a alfu jsem kupil až 3tí
a sem spokojený sice me ted trchu štve že jsem nevzal gt ale co už

Ta prevodovka mi vyskočila u golfa ne u alfy ten elektron je z golfa ne s alfy, šrot byl golf ne alfa , s tim olejem to bylo jinak, při výměně jsem tam olej měl, proste jen problikla kontrolka nejaka chyba možna vracet se k tomu nebudu, nad chipem už nepremyslím jediny problem ktery byl s alfou je ten že mi nešlo snižit sedadlo, a mel jsem praskly 1 ofukovač v interieru. ktery jsem vymenil. Takže tak ale dik za starost

jurin 147 16V 88kW
- Princ William
- Štamgast
Případně bezchybný dvířka za 500Kč. Na výběr ze dvou barev klik zde
AR 147 QV, 1.6 TS 88 kW, 2009, 5d, Bianco Pastello HWB
Petr147 píše:červený jsou potenciometr
Perfektne. Dakujem. Takze ten petrolejovo modry a cierny su tie co potrebujem napojit na 12V. Ten cierny je dufam plus.