jo jinak kurkyne...ty zarezle misky na tlumicich se postupne opravuji
Richie - Alfa Romeo 33 1.5 4x4 (1984)
mimochodem nevite nekdo proc mi kardanka tak tluce? nejvic asi kdyz za jidzy vyslapnu spojku ...takvy kovovy cinkavy zvuk...jsou to zrejme nejaka loziska ze?
ne delam si srandu ale je to o neco lepsi...mimochodem nebylo by lepsi sehnat nove (starsi) tlumice nez tam menit slozite ty misky ?
Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Možné to je, že se to rozhýbe. Musíš hodně driftovat.
Uložení není součást tlumiče. Jedině, že bys koupil komplet tlumič, pero uložení, ale zase pak bude dobré uložení a tlumič v háji. Práce Tě nemine.
PS: Ptal jsem se na ty synchrony, chtělo by to přesně vědět, která součást je špatná, z obrázku to nepoznám...
Uložení není součást tlumiče. Jedině, že bys koupil komplet tlumič, pero uložení, ale zase pak bude dobré uložení a tlumič v háji. Práce Tě nemine.
PS: Ptal jsem se na ty synchrony, chtělo by to přesně vědět, která součást je špatná, z obrázku to nepoznám...
a basu piva
jsem delal tu strechu a pak jsem ani neudrzel flasku s vodou
mimochodem aktualizoval jsem postup vystavby v karte a taky jsem si zalozil kartu na moje.auto.cz
http://moje.auto.cz/Richie-HK/33-citka.html
jsem delal tu strechu a pak jsem ani neudrzel flasku s vodou
mimochodem aktualizoval jsem postup vystavby v karte a taky jsem si zalozil kartu na moje.auto.cz
http://moje.auto.cz/Richie-HK/33-citka.html
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
no chvíli jsem jí tam nechal, jestli se budeš čílit a ono nic
Máš tam za 10, ale měl jsem 100chutí ti strhnout bodíky za ten peršan na palubce.
Věřím, že je to praktické, ale alespoň na focení si ho mohl sundat. Já taky odstrojuju všechny spoilery, neony stroboskopy a rychlý pruhy 
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
dneska jsem ozivil lak na pravem prednim blatniku
..taky jsem vymenil posledni vydechy ventilace, ktere byly omatlany stribrenkou...mam tam krasne originalni cerne....jinak jsem na dverich odrbal rezaty puchyr a natru to nejakym tim sajrajtem proti reznuti,plnicem a striknu nejakou podobnou cerveno oranzovou barvou....horsi to je kolem vicka nadrze...tam je to skrz a s tim si zatim bohuzel neporadim....nemam to jak vyvarit...jedine klasickou svareckou a to je prej o nicem....takze to zatim pocka....dalsi prace bude blatnik na druhe strane
jinak ty cerne samolepky co jsou v pulce dveri kolem celeho auta...za to by ten autor mel dostat po hube...vubec to nejde dolu...ale zase jsem si udelal nejakou radost
...potreboval bych taky sundat ty plastove listy covedou od predni kapoty pres strechu dozadu...takove ty listy...ale nevim jak je dostat dolu....

shanim kola na 145 a pri tom sem nasel neco na tvou 33
http://autobazar.hyperinzerce.cz/pneuma ... dka-praha/
http://autobazar.hyperinzerce.cz/pneuma ... dka-praha/
2° Coppa Alfa Romeo 31.5.-1.6.2025
15° Crashtovic veselé vánoce 12.12.2025
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
15° Crashtovic veselé vánoce 12.12.2025
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
tak vcera jsem prisrouboval SPZ a odvzdusnil brzdy...mam ale takovy problem s brzdama...kdyz slapu ostre na pedal ,tak je uprostred pohybu takove hluche misto kdy se pedal propadne asi o dva cm a trochu v tom kvikne....rekl bych ze to kvici v brzdovem valci ?
a kdyz jsem lezl vzadu pod autem ,tak je tam nejaky bazmek do ktereho vedou zadni brzdove trubicky...to je nejakej rozdelovac brzdneho ucinku ? nebo co to je?
a jeste jednu vec...koukal jsem ze mi sakne diferak....jak muzu zkotrolvat kolik je v nem oleje? je tam nejaky kontrolni sroub ?
jo a taky mi prislo ze nevrze misa na tlumici ale rizeni...ale nevim to jiste...
a kdyz jsem lezl vzadu pod autem ,tak je tam nejaky bazmek do ktereho vedou zadni brzdove trubicky...to je nejakej rozdelovac brzdneho ucinku ? nebo co to je?
a jeste jednu vec...koukal jsem ze mi sakne diferak....jak muzu zkotrolvat kolik je v nem oleje? je tam nejaky kontrolni sroub ?
jo a taky mi prislo ze nevrze misa na tlumici ale rizeni...ale nevim to jiste...