prvak) melu tady, jelikoz jezdit za kazdym autem co ma cenu "nad" a spolehat se ze prodejce na miste slevi - to opravdu nejde, nejde snad ani tak o vydaje finacni ale casove / bohuzel mam cas.tisen a vela vela roboty, tvoje auto je mozna ve skvelem stavu (a me OPRAVDU se libi), ale nijak a nicim to tady nedokazals/nedemonstrovals, neni tu info o rozvodech, naplnich, pravidelnych servisech, o tom cos na aute uz udelal, o tom co by se udelat melo... Slova o SKVELEM STAVU jsou to zatim jen slova - ikdyz muzou byt pravdiva...

druhak) na foru proste a jednoduse aktivni nejsi, registrace 3.1.2012, ke dnesku tu mas 3 prispevky
proc jsem te kvuli tomu "osocil" ?
Jake auto bys radeji koupil ty? Auto o kterem nic nevis (mas jen tvrzeni majitele) nebo treba Cendlerovu karu, ktera je tady zminena milionkrat, kazdy na klubu vi co na ni Zdena udelal, kazdy vi jak se o ni staral a co za problemy resil/vyresil.
Neni to nic cim bych te napadal, je to jen fakticka poznamka toho, ze pro me je tohle jednoznacne MINUS, jelikoz stacilo malo, kazdy by to auto aspon kapec znal a mnohem lip bys jej pak (nejen na klubu) prodal.
Ani naznakem o tobe netvrdim ze snad lzes nebo ze tvoje kara je nevyhovujici, to co jsem s tebou komunikoval bylo na vlne "ta cena je spis lonska nez letosni", slo by slevit?
Jde mi o to ze za 230 koupis i 2008, a samoze ti kazdy povi ze je taky v super stavu...
Pokud se o cene chces tete-a-tete bavit - OK, rad za tebou prijedu a proberem to. Nic proti tobe nemam a ani nechci abys mel neco proti me ty