sice jsem alfista ale žádná alfa mě tento požitek z jízdy tak neuspokojí jak Volvo

Q4 by nebylaEnvel píše:...

???
  ???Envel píše:Během dvou dnů přibude zde v inzerci jedna velice zajímavá nabídka. Zatím prozradím:
- 2,4 JTDm ti SW black 2008 fl, BOSE, 1. majitel, původ ČR, 83.000 km
Kdo shání něco podobného, tak by měl začít hledat prasátko, je to totiž parádní kousek s pořádnou výbavou navíc...
Dvě fotečky na košt
Čoveče nech si už konečně spravit ten palubní počítač. 350 koní a 10 litrů, to snad ani není možnýcuhan píše:eRko mám 350 hatatitla se spotřebou 10l beru benzín

Tak ta je BožíEnvel píše:Během dvou dnů přibude zde v inzerci jedna velice zajímavá nabídka. Zatím prozradím:
Kdo shání něco podobného, tak by měl začít hledat prasátko, je to totiž parádní kousek s pořádnou výbavou navíc...
Dvě fotečky na košt
 A co cena? Boží či ďábelská?
  A co cena? Boží či ďábelská?  
Volant prostě používal, což se dá u ti-čka celkem pochopit, ale prodřený rozhodně není. Pokud tím narážíš na nějaké podezření, tak stočené fakt není, ale k tomu blíž až v inzerátu. Budou i další fotky, možná už dnes večer + jedno překvápko...ravemare píše:Envel píše:Během dvou dnů přibude zde v inzerci jedna velice zajímavá nabídka. Zatím prozradím:
Dvě fotečky na košt
Auto paradne - co robil s tym volantom? po veceroch lestil? )) Foto celeho sedadla aj s predkom + bocnica nemas?
Podle mě zajímavá, ale nechte se překvapit. Informací bude dost, už na tom dělám.mgr.maria.vaic píše:Tak ta je BožíEnvel píše:Během dvou dnů přibude zde v inzerci jedna velice zajímavá nabídka. Zatím prozradím:
Dvě fotečky na koštA co cena? Boží či ďábelská?
Tak myslím, že po tomhle už padá má představa o tmavě červené se světlým interiérem a začínám shánět chechtáky na tuhleEnvel píše:Během dvou dnů přibude zde v inzerci jedna velice zajímavá nabídka. Zatím prozradím:
Dvě fotečky na košt

Zdarec pedro,pedro m píše:Q4 by nebylaEnvel píše:...
???

brutus píše:Zdarec pedro,pedro m píše:Q4 by nebylaEnvel píše:...
???
jak pokaračuje tvé hledání vysněné 159ky? Kdy už bude?
Jinak koukám, že tady se to spíše zvrhlo v diskuzi stálých štamgastů o barvě interiéru a spotřebě.
Takže mám dvě věci - kdyby náhodou někdo něco, dejte vědět.
Prodávám svoji Q4 http://auto.bazos.cz/inzerat/23174346/A ... P-STAV.php
Prošla rukama firmou CENDLER LTD a budu rád, když ji vezme někdo odsud, ale i nově příchozím se nebráním...........pedro?
Zároveň bych rád sehnal MAZDU 5 2,0i benzín (to sem ale nepatří) a hlavně bych tuze rád BRERU 2,4 JTDM, ale pouze čtyřkolku. No a samozřejmě ve slušném stavu za slušné peníze. Nejlépe od zdejších, případně s prověřenou historií - né po pětadvacetiletém římanovi.
Předem díky za typy......

Tak ta je nádhernáEnvel píše:Během dvou dnů přibude zde v inzerci jedna velice zajímavá nabídka. Zatím prozradím:
Dvě fotečky na košt

, kusu je malo, a ty co najdes jsou bud za lonskou cenu nebo v takovem stavu ze bych to ani ciganovi neprodal, takze jo - hledam, setrim, shanim a smutnim z toho jak moc se mi to nedari
 , kusu je malo, a ty co najdes jsou bud za lonskou cenu nebo v takovem stavu ze bych to ani ciganovi neprodal, takze jo - hledam, setrim, shanim a smutnim z toho jak moc se mi to nedari   , snad casem...
 , snad casem...
 , tak at ti skvele slouzi a dela ti JEN radost
 , tak at ti skvele slouzi a dela ti JEN radost 
 ale nejlepší auto na svezení co jsem kdy měl.
 ale nejlepší auto na svezení co jsem kdy měl. Nu tak ať slouží!
 Nu tak ať slouží!Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host