Jinak k ty spolehlivosti, kuknete nekdy na jejich fora, zrovna ty 3.0Tdi jsou pruserovy, obcas proste skoci retez, rozvody jsou na strane prevodovky, takze labuzo vymena... Dejte pokoj

Tato generace je ještě impotentní. Já pořádně protáhl poslední A5 TDY a i na nekvalitní okresce která se vinula po lese furt 140 a pocit jak v kilu. A6 jsem moc nejezdil, ale tragická mi taky nepřišla. Ale prostě bych to nechtěl kvůli té naleštěné sterilitě, stejně jako iphone atd..Ladin 164V6 píše:Dejte pokoj s tema olympiadama, ridil jsem 07' A6 3.0Tdi S-line, a tak impotentni auto jsem dlouho jeste nezazil... Krom toho ze to je esteticky nezajimavy, tak bylo tragicky rizeni. Proti tomu je 159 motokara. Jelo to, bylo to pohodlny, S sedaky byly fajne, BOSE hralo prijemne, ale pocit z rizeni hruza. S tim 2.0 a sedackama v hadru to musi bejt jak lepsi Octavka.
Jinak k ty spolehlivosti, kuknete nekdy na jejich fora, zrovna ty 3.0Tdi jsou pruserovy, obcas proste skoci retez, rozvody jsou na strane prevodovky, takze labuzo vymena... Dejte pokoj
lososovázde. píše:Nejlepsi je Audy, iphone a ruzova kosile :-)
... a u nich pred barakem nova Fabia za 350... Kazdyho bojPetr147 píše:jo lidi jsou hrozní... to vidím v práci... všichni vydělávají +- stejně a óóóó on si koupil iPhone... óóóó on si koupil BMW, kde na to vzal?![]()
V srpnu má prý být asi 8 dní hezky.Kubas píše:jó hoši, v konfrontaci s touhle stupidní, konzumní, bakelitovou realitou je prostě dokonalá relaxace osedlat toho starýho Spajdra (75,33,164.... dle chuti) a jen tak bezcílně, s vysokou spotřebou, nulovým bezpečím a mimózní hudbou někam na náhodu vyrazit.... to je prostě TRIP bez halucinogenů....Ku*va ať už je hezky....
zde. píše:Nejlepsi je Audy, iphone a ruzova kosile :-)
Nic z toho nemám a ani nechci... Zrovna jsem slezl ze stromuJenik píše:+ nagelovaný vlasy a holka na 15 cm jehlách
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti