a počasí čert vem,bo tento bru(n)tální sraz byl tak famózní,že nějakých 6°bylo plyvnutí do moře

S bramborou jsem taky spokojený, jel jsem jen jednou a ve spěchu, potřeboval jsem odjethad&kříž píše:ještě že nebyl Sofťák na stupních jinak bych asi protestoval!!!![]()
![]()
Tak to je tvůj krasavec? ChválímGTAlfaCZE píše:Díky za sraz bylo to moc fajn. A snad jsem s Abarthem nezpusobil moc velký poprask.
Prosil bych dvanáctku....nemáme.zde. píše:Strava v montenegru epesni, i ta pani jak to vsechno zvladala
Jasnačka, bylo to sjuper, sranda musí bejt. Prominuto bylo již na místě okamžitě.Gionardi píše:Tady byl problem v tom - že na sobotní odpo byl puvodně planovan jiny prostor - a tudiš na takový počet lidí nebyla reštyka* připravena - (proto se dělá ta číselná přihláška - kolik nás bude - protože nakrmit 70 lidí a v jednom člověku - to smekám - že to slečna zvládla - jídlo a vše super - tak snad to jde prominout...
Taky jsme se tam zastavili ;-) Prošli, pokoukali a zas jeli dál. Stihli jsme tam jen nějaké vystoupení s dravcem, ale hrůza. Jak tam těm děckam valil do hlavy, že jestřáb lítá přes 400 km/h no raději jsme šliDědekBV píše:Good action!![]()
Cestou domů jsme se stavili na hradu Sovinec. Zde. tam měl dělat komentované prohlídky, ale nedorazil. Čekali jsme marně.....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host