Naopak já mám kůži rád..a hlavně k Alfě patří. Asi jsem ji moc leštil a tak klouzala a kdybych v D našel nějakou pecku v kůži za rozumnej peníz tak bych ji taky vzal. Protože předchozí černý MOMO interiér v černé kůži byl prostě pecka - vídám 4 roky staré vozy luxusních zn.. ale málo ktertý má tak krásnou a udržovanou kůži jako moje bývalá Alfa z r. 98. Jinak 182cm snad zase není takovej trpaslíkCasey píše:Co se týká kůže dávám jí přednost je super na udržbu a vypadá to auto líp aspon pro mne a co se týká sjíždění pod volant to se mi ještě nestalo asi jsi moc malejtak ja si koupím polštářek s medvídkem a tobě doporučím dětskou autosedačku
![]()
ne dělám si srandu v každém případě mne ta kůže vyhovuje scháním auta úmyslně skůží hold každému vyhovuje něco jiného
A ty si myslíš že mám min. 500 tis. - teda spíše 600 na BreruCasey píše:Mne v létě kůže nevadí jo jsou ty sedacky trošku rozpálené ale to se dá řešit tou clonou ta dokonce šetří i palubku a nebo zaparkováním ve stínu a pokud ta možnost není tak dělám to že nastartuji pustím klimu a počkám venku a po chvilce se frčí v poho dáljinak ke koupi toho starého Spidera není to krok spátky to jdi radši do Bréry ta se mi moc líbí
já pokud budu kupovat nové auto tak půjdu už do 159 už mám i vybráno a nemít rodinku tak by to byla Bréra
nevím, jestli to ještě dělají, ale turbo do 156 2,5 V6 dělal Novitec, mělo to po úpravě 307 koní a Vmax přes 270, takový menší letadlo, tak se zkus podívat na jejich stránky.Casey píše:No je to od nich a myslim ze to nebude tolik stát a ještě scháním turbo prý nějaké se dělá do 2.5
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti