no a pak se ještě chystá na ramena a další díly na podvozku

dneska jsem nad tím přemýšlel a jediný problém je ten, že se udělá větší díra a ten čep tam cestuje, takže bych ho odvrtal a dal tam adekvátní šroubspeedy píše:s kamarádem jsem si dnes udělal výlet k Matesovi a konečně, opakuji ko-ne-čně jsem si koupil polohovač dveří, nebo omezovač dveří, ted přesně nevim, každopádně když se to vychodí, tak to při otevírání dveří vydává zvukový efekt, který jsme vídávali u škody 120![]()
Tak o víkendu tam bazmek namontuju
já vím, ale zase, když si člověk uvědomí, že se to vychodí po x letech, tak bych tam nějaký domácí kutilství nehrotilPetr147 píše:dneska jsem nad tím přemýšlel a jediný problém je ten, že se udělá větší díra a ten čep tam cestuje, takže bych ho odvrtal a dal tam adekvátní šroubspeedy píše:s kamarádem jsem si dnes udělal výlet k Matesovi a konečně, opakuji ko-ne-čně jsem si koupil polohovač dveří, nebo omezovač dveří, ted přesně nevim, každopádně když se to vychodí, tak to při otevírání dveří vydává zvukový efekt, který jsme vídávali u škody 120![]()
Tak o víkendu tam bazmek namontujuten novej je uprevený a vylepšený, ale za ten k řidiči jsem dal kdysi asi 700 v imofe a nikdy víc
Michal_Plzen píše:Tak jsem nasadil "prepucnuta" kola, zkontroloval povinou vybavu, svetla pomalu pripravil na technickou a vyndani znacek z depozitu. Ještě jsem to jel projet (pouze u baraku), hezky zlehýnka.
...vratim se a slysim neprijemny zvuk od spojky, zaparkuji...ještě kousek cuknu a BUM...propadl se pedal a zrejme spojka v prd...tedy asi. Normalne mi z toho auta uz asi jebne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nedelam... Už se rozebírá...hondzik píše:Michal_Plzen píše:Tak jsem nasadil "prepucnuta" kola, zkontroloval povinou vybavu, svetla pomalu pripravil na technickou a vyndani znacek z depozitu. Ještě jsem to jel projet (pouze u baraku), hezky zlehýnka.
...vratim se a slysim neprijemny zvuk od spojky, zaparkuji...ještě kousek cuknu a BUM...propadl se pedal a zrejme spojka v prd...tedy asi. Normalne mi z toho auta uz asi jebne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to si děláš už.....
jj... ale neudelas nic ... Vypada to na spojkovy valec, vymeni se pak uvidim, zitra budu vedet vic...Pivrnec911 píše:V tuhle chvíli by se tu měla objevit nějaká k...a chytrá hláška že si to měl rovnou celé odvézt Kurkynovi... Ale já to nebudu:-):-). Držím palce,moc dobře to znám...
Zkousel, zvednout jde ...Dallen píše:To bude valec, zkoušel si ten pedál pořádně zvednout?
To je věc co se mi už 3x vysrala na "cizích" autech
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host