Mydrett píše:a kde jsi to sehnal?
Spousta hledani na E-bay.de, shanim cca 2 roky ... V Anglii je maji taky, ale jsou to repliky a vyjdou cca na 7.000,-CZK a to jsem nechtel...
Mydrett píše:a kde jsi to sehnal?
rades píše:cau michale aha mam broblem na 3,0 166 nejak se pokazila prevodovka je vni dira a vytekl olej nejde radit vrci jen motor ale comne trosku vadi ze se propadl spojkovej pedal a mne by zajimalo proc je mozne ze vodesel setrvak a zniicl prevodovku spojka byla mnenena komplet sada ale setrvak ne stava seto
Franik píše:bude Q2?
Na diferak od Fiatu mam nabidku v pracovni mailu, ale pokud si dobre pamatuji tak za dif. to bylo cca 16.500,- a k tomu samozrejme loziska gufera tz. celkem necelych 20.000,-George.KHE píše:pa sem dej cenu na kolik vyjde sériovej diferák, docela by mě to zajímalo.
Grrrrr.... jeste si par tydnu pockamhondzik píše:já už jezdím, jak to jde u tebe?
Dikyyyy ... jinak priste budu pripraven, pro jistotu si pripravim do kufru par polínekL.A.M.A. píše:Priste bych prosil hlasit snizene a oplastovane autaze sierrou po konci rz priletim smykem na plato:D ale u alfy to je akce
podkladat kola a tak
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti