U 164 běží snad až při startu. Jinak klasicky pojistka, relé a pokud máš schéma, tak i proměřit výstup z jednotky. Už jsem se setkal s tím, že byl odpálenýMilano75 píše:když vám nejde palivové čerpadlo, kde hledáte chybu???

U 164 běží snad až při startu. Jinak klasicky pojistka, relé a pokud máš schéma, tak i proměřit výstup z jednotky. Už jsem se setkal s tím, že byl odpálenýMilano75 píše:když vám nejde palivové čerpadlo, kde hledáte chybu???
to relé budud muset někde pohledat, nevím kde je a výstup z jednotky se proměřuje jak??coyote píše:U 164 běží snad až při startu. Jinak klasicky pojistka, relé a pokud máš schéma, tak i proměřit výstup z jednotky. Už jsem se setkal s tím, že byl odpálenýMilano75 píše:když vám nejde palivové čerpadlo, kde hledáte chybu???
Teď jsem se díval na cobra pásky na kolínkách u mojí Alfice. Na všech je vyraženo 96-495. Takže to bude asi 49,5. Proože číslovka 96 je vyražená i na pásku, který stahuje napojení krabicoidního tělesa (nadává se tomu airbox?) na těleso s váhou vzduchu.Hampice píše:24V má ten průměr trochu větší, o kolik přesně nevim, ale ty 55 by měly pásnout taky. Já to měřil s nasazenou gumou na koleni šuplérou.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host