kazdopadne zmena na benzin je volba klidu... tsko ci busso

Já ted naposled právě začal regenerovat hrozněsunic píše:ssvd: Já přesně co popisuješ pozoroval tak 3 týdny zpátky, že jakmile sem ubral plyn, tak ručka, jak tažená magnetem letěla na nulu a jakmile sem trochu přidal, zas podobným fofrem letěla nahoru.. tohle sem pozoroval poprvý, ale já většinou ručku turba nesleduju, takže jsem to asi spíš přehlíd. Jinak jestli jsem regeneroval netuším, ale bylo to pár km po vyjetí z baráku, tak snad ani nebyl zahřátej motor natolik aby to začalo regenerovat. Nevím, od tý doby jsem teda na ručku občas kouknul, ale už se chová zas standartněNo až budu regenerovat a všimnu si toho, zkusím si na to vzpomenout a mrknu, jak se budík turba chová. Takže radu nedávám žádnout, jen Tě můžu "uklidnit", že se nám to chová podobně..
Jak se tedy dá celkem přesně zjistit že je čidlo turba špatné ???cendler píše:přesně tak, už jsem to tady někde psal, další příčina je cukání, nebo cuknutí při tahu
To neni cidlem, to bude chipem.kejzi1 píše:Poslednich 14 dnu totiz pozoruju ze kdyz jedu do mirneho tahleho kopce na petku, lehce pod 2000 otacek, tak na vrsku kopce pridam, treba plnej, tlak vyleti, spadne, vyleti, spadne ...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti