Myslím, že by se slušelo říci, že sraz byl "cajk"

, víc asi netřeba dodávat, Honzo díky za organizaci
A prosil bych foto a video záznamy ze soboty cca od půlnoci dále bo vůbec nevím co se dělo, vzbudil sem se cca v 7 hod v penzionu, kupodivu i ve svém pokoji s fuseklí od bláta (způsobeno strátou podrážky) zejména zajímavá otázka je jestly sem ze sklípku došel nebo byl odnesen, pokud sem se plazil tak to je u mě taky vpořádku
Jinak domů jsem dorazil cca 0:20 v Mazdě MX-5 a myslím, že rčení "Alfou tam, vlakem zpět" se mi povedlo jěště vylepšit neboť sem tou Alfou (svou) nedojel ani "tam".
Cesta zpět vypadala nějak takto: Alfou 33 do Modřic, dále Volvem XC90 T6 a mojí Alfou na vleku na Vysočinu (kousem od Kamene

), dále Citroenem C4 do Tábora, pak rychlíkem do Prahy (jelo to hodinu a 40 minut, těžko domyslet jak dlouho to jede osobák), metrem na N. Butovice a tam sem si půjčil tu MX-5ku kterou sem dorazil domů.
Takže díky všem zůčastněným asistentům
A nezbytná fotodokumentace: (omlouvám se za mrzkou kvalitu - foceno telefone bo aparát cestoval s Limetkkkou)
Sem si měl aspoň narychlo spíchnout nějaký polepy, by to na tom podválu nevypadalo jako mrtvola, ale jako závoďák
PS: A tou 33 sem neměl jezdit, zas mi něco leží v hlavě.
Ford Sierra 3.7i CLX 4x4 1992, Ford Sierra 2.0i GL 1987, Ford Scorpio 2.9i Ghia1991, Audi 80 B4 1.9 TDi 1992, Honda CB 500 1998.
EX: Alfa Romeo 155 2.5 V6 1996, Alfa Romeo 145 2.0 QV 1996, a další.