Poradí mi prosím někdo co tam muže/mohlo být? Nebo je to jen inspekční záslepka? Muže to být z továrny nebo si puvodní majitel hrál na Kutila Tima?

03810. Davam si do seznamu...vonkreuz píše:...projel krásnou silnici Havlíčkuv Brod - Dlouhá ves - Utín - Přibyslav. Řidičské labužo - nový asfalt, zatáčky, horizonty, relativně dlouhé rovinky, o víkendu malý provoz... V Dlouhé vsi je nádherná serie zatáček, které při výjezdu z vesnice stoupají do kopce.
tak to je krasnyvonkreuz píše: podle palubního počítače spotřeba 8,5l na 100km, pruměrná rychlost 100km,.
urcite v norme..jsou tu lidi co maji i prazdnej kufr nizvonkreuz píše:Ještě jedna věc: na této poslední fotce je v kufru naloženo cca 50kg materiálu na lezení, kempování a něco málo piv. Nesedí mi zadek až moc dole nad kolama?Nebo je to ještě v normě? Jsou tam 16" kola...
no žeťcuhan píše: Mimochodem,beztak je 166ka nejhezčí alfou
Neřeš spotřebu když máš v háji lambdu. U mě se špatnou lambdou na V6 byl rozdíl skoro 3 litry.Richie píše:tak to je krasnyvonkreuz píše: podle palubního počítače spotřeba 8,5l na 100km, pruměrná rychlost 100km,.
ja vcera 50km s prumernou 50km/h...kochacky po okresce...14,5l
Ten cd menič má vadný zálohovací kondenzátor(typu supercap), je bez kapacity. Slúži väčšinou na udržanie energie potrebnej pre pamäť, kde sa zaznamenáva dátum, výrobné parametre a nejaké ďalšie rôzne dáta. Niečo ako záložná batéria. Máme to na kráme, skúsim ho tam vymeniť. Stojí to pár korún. Po jeho vyndaní sa to chová tak, že nejaký motor v mechanike sa rozbehne a akoby preskakuje..zajtra, pozajtra sa s tým ešte pohrám a dám ti vedieť, či to má zmysel.
Zatiaľ čaf
Tak zítra budu vědět. Už jsem pomalu chystal peníze na Loudlink.Takže, teraz sa to chová viacmenej normálne-resp predpokladám, že takto sa to chovať má. Po zapnutí sa krátko inicializuje, vnútri je všetko pod napätím, i oscilátory pri procesoroch bežia. Po stlačení eject sa šuflík vysunie. Zajtra to bude u mňa v robote. Budeš to môcť otestovať s autorádiom, či pobeží aj zbernica. Hojky!
Našel jsem záběry z Rallye se sérií zataček v Dlouhe vsi - cca od. 5:00vonkreuz píše:V pátek, sobotu a neděli jsem při cestách za rodinou a srazem ze střední školy dohromady 6x projel krásnou silnici Havlíčkuv Brod - Dlouhá ves - Utín - Přibyslav. Řidičské labužo - nový asfalt, zatáčky, horizonty, relativně dlouhé rovinky, o víkendu malý provoz... V Dlouhé vsi je nádherná serie zatáček, které při výjezdu z vesnice stoupají do kopce.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 6 hostů