Kupujeme AR GT...
Re: Kupujeme AR GT...
čau,
jestli můžu poradit, peč na to, přišetři a kup si nějaké v pěkném stavu, taky jsem si myslel, že seženu pod 200 000 pěkné, ale v čr určitě neseženeš, každé má něco, nebo nemá servisku a nevíš nic....
jestli můžu poradit, peč na to, přišetři a kup si nějaké v pěkném stavu, taky jsem si myslel, že seženu pod 200 000 pěkné, ale v čr určitě neseženeš, každé má něco, nebo nemá servisku a nevíš nic....
- Princ William
- Štamgast
Serviska Ti moc nepomůže, i ty jdou zfalšovat. Může Ti třeba napovědět, ale na základě ní, bych se jen taky nerozhodoval.
AR 147 QV, 1.6 TS 88 kW, 2009, 5d, Bianco Pastello HWB
Asi jde, ale auto bez servisky je pro mě divný, všechny důvody proč by jí mít nemělo jsou špatný...
Já su taky toho názoru, že papír snese všechno, takže servisku jsem nikdy nějak neřešil když jsem byl s někým pro auto a radši věřím tomu co vidím a slyším, ale spíš de o to že je to pro mě docela dálka a taky jsem se nikdy nějak zvlášť z V6kou nedostal do styku, akorát když jsem chvílu pracoval v MAN servisu, ale ty motory jsou úplně o něčem jiným. 

Alfa Romeo 156 TI po FL 1.9 JTD 110 kw
ex Fiat Punto Sporting 1.2 16V 63kw
ex Fiat Punto Sporting 1.2 16V 63kw
V autě je spousta komponent jejichž životnost je závislá na najetých kilometrech. A ověřitelná serviska je jeden z dílků kompletní historie auta. Rezignovat na historii je podle mýho názoru chyba a jen to napomáhá podvodníkům který se snažej za cenu zánovního lehce jetýho auta prodat olítanou stočeninu.
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Chlapi nevíte někdo, proč má GT 3.2 menší výkon než GTA, je to kvůli emisím? Jaký jsou rozdíly v těch motorech, je to pouze jiná řidící jednotka? Díkes
- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Jiná ECU. Tedy dle eperu jsou všechny použitý součástky těch motorů identický, jen ECU je jíná.
Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
Ex. Alfa Romeo Giulietta QV TCT rosso competizione
Zdravím pánové, koupil jsem tu špatnou z Českého Těšína, no moc špatná není, komplet udělanej podvozek, nikde nic neťukne, rozvody, spojka, ňaká práce na ní je, ale nic hrozného, hlavně kosmetika, ale vzhledem k tomu jaké chci dělat optické úpravy mi to vyhovuje. Vzal jsem jí do Alfy v Německu v Hofu, motor plná komprese, žádné závažné chyby. Když jsem řekl že mě stála 7000eur, tak mávli rukou i nad tou folií. Jinak k vozu je kompletní dokumentace včetně servisky, 2xklíč atd.. Motor šlape jak hodinky, tichej, žádné pazvuky , nevidím rozdíl od předchozí 156gta.
Ale včera jsem se dověděl že od září nastupuji do nové práce a budu dojíždět denně 150km, takže koncem léta asi půjde na prodej
nebo instalace lpg

Ale včera jsem se dověděl že od září nastupuji do nové práce a budu dojíždět denně 150km, takže koncem léta asi půjde na prodej

Alfa Romeo Brera 2.2
Alfa Romeo gt 3.2 v6 ex.
Alfa Romeo 166 2.4jtdm 20v
Alfa Rome gtv 3.0 24v ex
Lancia Delta hf turbo ex
Fiat Coupe 16- 20v turbo ex
Camaro 5.0 V8 ex
Mitsubishi 3000gt twin-turbo ex, Toyota MR2 ex.
Alfa Romeo gt 3.2 v6 ex.
Alfa Rome gtv 3.0 24v ex
Lancia Delta hf turbo ex
Camaro 5.0 V8 ex
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/alfa- ... oFrom=list
Co je na tom aute divnyho? krom toho ze je z áček...
Ta cena je normalni? me prijde ze to neni tak dlouho co se pohybovali gtčka od 180tisíc výš...
Najděte mi tam prosim chybu, já jí nevidim
Co je na tom aute divnyho? krom toho ze je z áček...
Ta cena je normalni? me prijde ze to neni tak dlouho co se pohybovali gtčka od 180tisíc výš...
Najděte mi tam prosim chybu, já jí nevidim

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V
Škoda každého kroku, který se jde pěšky...
- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tak 2.0 JTS a ještě v matu se prodávají za málo.
Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
A co bys doporucil z vlastnich zkusenosti pripadne hledat, kdyz to chci jen na srazy a obcasne vikendovy jezdeni?
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
co to je v matu?George.KHE píše:Tak 2.0 JTS a ještě v matu se prodávají za málo.
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
Spatnej lak nebo ta divna prevodovka.... ;-)
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Ja tu otazku jako zenska nechtela pokladat, ze si budete myslet, ze jsem jelito
Pak me napadlo ze je asi mysleno tempomat.....protoze v automatu to neni to auto

Pak me napadlo ze je asi mysleno tempomat.....protoze v automatu to neni to auto

- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Dolphin:
no právě. Lak to má na fotkách vcelku lesklý, a proč by se mělo auto s tempomatem hůř prodávat? Jo v selespeedu bych pochopil, že auto se 150 tachometrovými se bude těžce udávat. Já bych ho nebral. Ale to inzerované auto má manuální převodovku
Mě se na něm nelíbí hlavně ten neudržovaný interiér. Oloupaný madla dveří a ovladačů el. stahování oken. A ten humůsek v mincovníku...
ale nejpravděpodobnější budě, že Kubas ten inzerát ani neotevřel a George zaměnil písmena TEMPO za AUTO. Ale to jsme pak tam, kde jsme byli s Coyotem. A tedy v křížku, že Selespeed není automat.
no právě. Lak to má na fotkách vcelku lesklý, a proč by se mělo auto s tempomatem hůř prodávat? Jo v selespeedu bych pochopil, že auto se 150 tachometrovými se bude těžce udávat. Já bych ho nebral. Ale to inzerované auto má manuální převodovku

Mě se na něm nelíbí hlavně ten neudržovaný interiér. Oloupaný madla dveří a ovladačů el. stahování oken. A ten humůsek v mincovníku...
ale nejpravděpodobnější budě, že Kubas ten inzerát ani neotevřel a George zaměnil písmena TEMPO za AUTO. Ale to jsme pak tam, kde jsme byli s Coyotem. A tedy v křížku, že Selespeed není automat.
AR Giula 2,0 Super
- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem to obecně, ale když se zrovna ted kouknu na inzeráty tak JTD a JTS se prodávají za podobné peníze. Kdysi to tak, ale nebylo. Jinak ano, mat jsem myslel selespeed.
A k tomu tvému z AAA, chtělo by to vidět, ale jak psal roberto37, tak ten vnitřek je takovej nic moc. Moc jsem si ty fotky neprohlížel, protože ted nemám čas, ale má orosené pravé přední světlo, takže to bude beztak zralé na výměnu, možná jen přetěsnění, pokud tím vlhkem neodešla parabala.
Jinak pokud to chceš na srazy a víkendovku, tak bych ti doporučil 3.2, ale druhá věc je, že pořizovací cena a následný servis je zase někde jinde oproti obyčejným modelům. Dost záleží kam tě to táhne. Ona i 2.0 nebo 1.9 případně 1.8 někomu udělá radost. Já když ty auta srovnám s 3.2 tak tam ty rozdíly vidím. Neberu motor, jen vzhled. 3.2 je nižší (taková dravější, ale snížení by případně snesla), má pěkný velký brzdy, který i fungují s velkýma kolama a kola má vylezlé pěkně ven. Ano i toto se dá na ostatních modelech až na brzdy udělat za pár korun a dojem z toho auta je pak 100x lepší, takže je to jen a jen na tobě čemu dáš přednost.
A k tomu tvému z AAA, chtělo by to vidět, ale jak psal roberto37, tak ten vnitřek je takovej nic moc. Moc jsem si ty fotky neprohlížel, protože ted nemám čas, ale má orosené pravé přední světlo, takže to bude beztak zralé na výměnu, možná jen přetěsnění, pokud tím vlhkem neodešla parabala.
Jinak pokud to chceš na srazy a víkendovku, tak bych ti doporučil 3.2, ale druhá věc je, že pořizovací cena a následný servis je zase někde jinde oproti obyčejným modelům. Dost záleží kam tě to táhne. Ona i 2.0 nebo 1.9 případně 1.8 někomu udělá radost. Já když ty auta srovnám s 3.2 tak tam ty rozdíly vidím. Neberu motor, jen vzhled. 3.2 je nižší (taková dravější, ale snížení by případně snesla), má pěkný velký brzdy, který i fungují s velkýma kolama a kola má vylezlé pěkně ven. Ano i toto se dá na ostatních modelech až na brzdy udělat za pár korun a dojem z toho auta je pak 100x lepší, takže je to jen a jen na tobě čemu dáš přednost.
Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
Ahoj, znate nekdo tuhle GT? Diky
http://www.sportovnivozy.cz/42683-alfa- ... d-1majitel
http://www.sportovnivozy.cz/42683-alfa- ... d-1majitel
MiTo 105k
Pokud chceš investovat takový prachy 219 000 tak koukej na busso. 

Alfa Romeo Brera 2.2
Alfa Romeo gt 3.2 v6 ex.
Alfa Rome gtv 3.0 24v ex
Lancia Delta hf turbo ex
Camaro 5.0 V8 ex
Alfa Romeo gt 3.2 v6 ex.
Alfa Rome gtv 3.0 24v ex
Lancia Delta hf turbo ex
Camaro 5.0 V8 ex
Predpokladam, ze Busso znamena 3.2 V6, tomuhle motoru bych ze uprimne receno rad vyhnul, je to na me uz moc overkill, preci jen jsem uz postarsi klucicek a kupe si porizuju spis kvuli krizi stredniho veku nez na nejaky velky blbnuti. Taky uvazuju o nejakym MiTo, precijen cekam nejvetsi najezd po meste a nemam problem s tim mit maly auto, puvodni varianta byl dokonce Fiat 500. Tahleta GT se mi libi diky tomu, ze je super vybavena a vypada hodne zachovala, jenom ten najezd je nejakej podezrele malej. A je teda bohuzel cerna.....
MiTo 105k
- Ladin 164V6
- SemTuFurt
Ona to neni buhvijaka raketa, proste to jede prijemne...
A kazdopadne, ten stredni vek si s tim urcite clovek vic vychutna, je to balzam na dusi 

AR 164 3.0 24V Super 171kW Nero601 92' (Zombie - la machina arrogante)
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
nevím.... GTčko je super auto všude, jen ne ve městě....
Pokud máš jezdit dost po městě tak bych se na to vykašlal a šel spíš do toho Mita, které bude ve městě mnohem příjemnější (jak kvůli podvozku tak kvůli výhledu z auta tak i kvůli parkování)....
S nějakým turbobenzínem to bude zcela OK.... toť můj názor
samozřejmě, čistě esteticky a pocitově je GT úplně jiná liga, o tom žádná....
Jinak ten nájezd je opravdu dost podezřelý, kdo ví.... každopádně GT v naftě je polykač kilometrů, s tím je vyloženě škoda nenajezdit aspoň nějakých 20 ročně....
Pokud máš jezdit dost po městě tak bych se na to vykašlal a šel spíš do toho Mita, které bude ve městě mnohem příjemnější (jak kvůli podvozku tak kvůli výhledu z auta tak i kvůli parkování)....
S nějakým turbobenzínem to bude zcela OK.... toť můj názor

samozřejmě, čistě esteticky a pocitově je GT úplně jiná liga, o tom žádná....
Jinak ten nájezd je opravdu dost podezřelý, kdo ví.... každopádně GT v naftě je polykač kilometrů, s tím je vyloženě škoda nenajezdit aspoň nějakých 20 ročně....

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
MiTo s turbobenzinem za tyhle penize bohuzel neporidim, takze 105 koni akorat 

MiTo 105k
Tak bez turba bych mito nebral.....
To ja chapu, ale ja jsem si dal limit 200 litru a je konecnej, ne ze bych si nedokazal prisetrit nebo sehnat vic, ale je to muj limit, co jsem ochotnej dat za auto, auto neni priorita.
MiTo 105k